در واحد نور صورت گرفت:

تجلیل از مقام شامخ معلم و استاد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

کد خبر: 550 تاریخ انتشار: 1398/2/15 نویسنده: نبی خلیلی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور گفت: کارکردهای اصلی دو نهاد مدرسه و دانشگاه آموزش و پژوهش و فرهنگ‌سازی و پیشرفت جامعه وابسته به عملکرد معلم و استاد است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، محمد احمدی در مراسم گرامیداشت روز معلم که ظهر امروز در دانشگاه آزاد اسلامی و مدرسه غیردولتی دخترانه هوشمند سمای واحد نور برگزار شد، اظهار کرد: مدرسه و دانشگاه یکی از ارکان مهم فرهنگ‌ساز است و کارکردهای اصلی دو نهاد مدرسه و دانشگاه آموزش و پژوهش و فرهنگ‌سازی و فرهنگ‌پذیری است.

وی افزود: اصالت بخشیدن به‌ارزش‌ها، اعتقادات و باورهای دینی و فرهنگی و همچنین درونی‌کردن این ارزش‌ها در دانش‌آموزان و دانشجویان به‌عنوان مبحثی مهم در تربیت‌کردن نسلی کارآمد و پایدار برای کاهش آسیب‌پذیری فرهنگی ارزشی است که صحت و سلامت محصول آن نیز مستلزم ایفای نقش درست معلمان و استادان در این زمینه است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور افزود: استاد به‌عنوان یک فرد قابل اعتماد و با‌تجربه در زمینه آموزشی و پژوهشی به‌دانشجو کمک می‌کند که بتواند به‌عنوان عضو جدید جامعه دانشگاهی از فرصت‌های موجود در دانشگاه در زمینه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی برای رشد استعدادها و توانایی‌هایش بهره بگیرد.

احمدی بـا توجـه بـه اهمیـت و نقـش آمـوزش در محقـق‌کـردن عدالـت آموزشـی در جامعـه بیان کرد: یکـی از گروه‌هایـی کـه در موفقیـت دانش‌آمـوزان بـا مشـکلات یادگیـری از جایـگاه مهـم و انکارناپذیـری برخوردارنـد، معلمـان هسـتند کـه می‌تـوان از آنان به‌عنـوان معمـاران آموزشـی ایـن دانش‌آمـوزان نـام بـرد.

وی با بیان اینکه هرگونه تحول اساسی در جامعه مستلزم متحول‌شدن نظام آموزشی آن جامعه است و محور اصلی پیشرفت هر نظام آموزشی کیفیت عملكرد معلم و استاد است، اظهار کرد: استاد و معلم به‌عنوان مهم‌ترین ركن تعلیم و تربیت در تربیت ابعاد آموزشی، اعتقادی، عاطفی و اخلاقی دانشجویان و دانش‌آموزان به‌طور مستقیم دخالت دارد و در تربیت نیروی انسانی مورد نیاز جامعه نقش بسزایی ایفا می‌كند.

برچسب‌ها : پژوهش - روز معلم و استاد - فرهنگ سازي - مدرسه و دانشگاه

اولين دوره تخصصي وکيل سايبري