هم آوایی رسانه ها در نور:

نخستین همایش تجلیل از روابط عمومی های ادارات شهرستان نور

کد خبر: 557 تاریخ انتشار: 1398/3/5 نویسنده: نبی خلیلی
نخستین همایش تجلیل از روابط عمومی های ادارات شهرستان نور با حضور مسئولین و اصحاب رسانه با عنوان هم اوایی رسانه ها در تالار کاسپین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور، شادمان فرماندار شهرستان نور ضمن تبریک و خوش آمدگویی به مدعوین گفت: از گردهمایی ‌روابط عمومی ادارات و اصحاب رسانه به جهت تعیین مسئولیت خطیرشان بویژه در این مقطع حساس و حیاتی و سرنوشت ساز انقلاب اسلامی بسیار مسرورم.

شادمان اظهار کرد: ما ملتی قدرتمند و حماسه آفرین و با پیشینه بلند چند هزار ساله تاریخی هستیم در غیر این صورت قطعا در برابر دسیسه های بسیار سنگین دشمنان قالب تهی می کردیم. ملت فهیم ایران در نهایت آرامش در برابر توطئه های سنگین دشمنان همیشگی نظام عزتمندانه قد علم کرده است. هر چند که این حجم از دسیسه ها در طول تاریخ ایران و اسلام بی سابقه است و همان طور که مشخص است، فشار اقتصادی از مخرب ترین اقدامات دشمنان بوده است.

وی افزود: برای اولین بار بعد از تحریم نفت، تحریم های غیر نفتی در میان فشار های اقتصادی پا به میدان گذاشت که برای اولین بار شاهد آن هستیم و حضور آن در تمام سطح عرصه بین المللی با ابزار دیپلماسی کاملا مشهود است. تنها هدف دشمنان تضعیف ملت ایران است. در اینجا می توانم اعتراف کنم‌ که رسانه دولت، رسانه ضعیفی است چرا که اتفاقات پشت پرده به وضوح بیان نمی شود. رسانه متعلق به کل کشور است. در حال حاضر قدرت و موقعیت کل ملت در برابر قدرت آمریکا است و این را نمی توانیم انکار کنیم‌‌ و باید به جای تفسیر های سیاسی، برای حل بحران چاره اندیشی کنیم. همانطور که جنگ نظامی تلفات جانی دارد، فشار اقتصادی هم تلفات انسانی را به دنبال دارد. ایجاد یاس و نا امیدی در مردم نیز تلفات محسوب می گردد. بالا رفتن قیمت ها نیز جزء تلفات امروز ما است.‌ تلفات همیشه عوامل یا عناصر انسانی نیست، همین که موقعیت ها و ضررهای ذهنی را مورد هدف قرار دهند بخشی از تلفات است. اینجاست که رسالت روابط عمومی ها سنگین می شود. عجیب است بعضی از ‌ما دولتی ها هم‌ در دفاع از واقعیت های دولت عقب نشینی می کنیم. اگر وابستگی نفت از گذشته  کمتر از ۸۰ یا ۹۰ درصد بود و در محدوده ۳۰ می ماند، قطعا اقتصادمان به میزان زیادی متحمل از هم پاشیدگی می شد. در شرایطی که نمی توانیم پول نفت را وارد کنیم، بازهم روی پای خود ایستاده ایم.‌ با وجود گرانی و  فشار های اقتصادی و مشقت معیشت مردممان که کسی نمی‌تواند آن را انکار کند؛، تاکید مقام معظم رهبری بر اقتصاد تاب آور می باشد که ‌همان اقتصاد مقاومتی است. کاهش اتکاء به بودجه نفت از اقدامات بزرگ اقتصاد مقاومتی محسوب می گردد. امروز در کنار تمام سختی ها، در همه حوزه ها ما قدرت صادرات داریم‌.

فرماندار نور در ادامه گفت: بودن جریان های متفاوت در جامعه یک برکت ‌است و نگاه والای مولای متقیان مبنی بر حضور پر رنگ تمامی آحاد جامعه حتی غیر مسلمان در حکومت بود. به ویژه در شرایط کنونی انسجام باید بالا برود. امروز دولت آقای روحانی تنها نیست و پشتوانه یک ملت را به همراه دارد. ملتی که می خواهد از این سختی ها عبور کند. از روابط عمومی های عزیز با وجدان، پرتلاش واقع در این شهرستان می خواهم ارتباطشان را با هم بیشتر کنند.‌ اغلب رسانه های عزیز ما انسان های شایسته و متدین و خیرخواه ملت هستند.
ما در این مقطعی که هستیم با کمبود شدید مالی مواجه می باشیم، اما بیشترین اعتبارات با توجه به جمعیت و موقعیت جغرافیایی این منطقه به شهرستان نور آمده است.

شادمان عنوان کرد: جلسه شورای ترافیک را روی پل سلیاکتی تشکیل دادیم،  مشکلات آنجا را دیدیم و آسفالت پل سلیاکتی تمام شد و روز شنبه (4 خرداد ماه 98) یک لایه کامل ریخته می شود و این معضل ترافیکی ۱۶ ساله برطرف می گردد در صورتی که این پروژه در حدود دو الی سه ماه زمان نیاز داشت. بعد از این پروژه روستای الشرود و  بعد ۳-۲ پروژه دیگر و بعد مسیر سیاه سنگ‌ باید انجام شود. ما در مطالبات مردم ذره ای کوتاه نخواهیم آمد و به یمن خون ‌شهدای ارزشمندمان و رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری می توانیم در این شرایط سخت بر دشمن غالب شویم.

برچسب‌ها : تجليل از مديران روابط عمومي - حضور مسئولين شهرستان - هفته روابط عمومي و ارتباطات - هم آوايي رسانه ها

اولين دوره تخصصي وکيل سايبري

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران