راهپيمايي عظيم:

حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور در راهپیمایی روز قدس

کد خبر: 559 تاریخ انتشار: 1398/3/10 نویسنده: نبی خلیلی
جمع کثیری از دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با شرکت در راهپیمایی باشکوه روز جهانی قدس خواستار حفظ وحدت مسلمانان در برابر فتنه گران غربی و آمریکایی شدند.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، همزمان با آخرين جمعه ماه مبارك رمضان و به منظور ارج نهادن به فرمان معمار كبيرانقلاب حضرت امام خميني (ره) و همگام با مردم شهيد پرور و هميشه در صحنه ايران اسلامي، دانشگاهيان دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور نيز حضوري پرشكوه در راهپيمايي روز قدس داشتند.

جامعه دانشگاهی واحد نور و همیشه در صحنه، پرشور تر از سال‌های گذشته همگام با ملت شریف و شهید پرور ایران اسلامی ندای بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران امام خمینی(ره) را لبیک گفتند و در حمایت از مردم بی‌دفاع فلسطین در آخرین روز جمعه ماه مبارک رمضان در راهپیمایی روز قدس شرکت کردند.

در این مراسم دکتر محمد احمدي ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، معاونین، مدیران، استادان، کارکنان و دانشجویان نیز در کنار دیگر اقشار جامعه حمایت قاطع خود را از مردم مظلوم فلسطين اعلام کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، شرکت در راهپیمایی روز قدس را با اهمیت توصیف کرد و گفت: روز جهانی قدس روز مظهر اقتدار مسلمانان جهان است. روز ابراز انزجار و تنفر از توطئه های استکباری و روز تجلی همبستگی و همدلی همه مسلمانان جهان است.

محمد احمدي افزود: حضور یکپارچه مردم روزه دار، به استکبار جهانی و خائنان به آرمان های فلسطین خواهد فهماند که مسلمانان جهان، هرگز از اصول و آرمان های خود دست نخواهند کشید و هم چنین به مبارزان فلسطینی، این امید را می دهد که در مبارزه خود علیه اشغال گران قدس شریف، تنها نیستند و تمامی مسلمانان جهان همواره یار و یاور آن ها خواهند بود.

راهپیمایی باشکوه روز قدس در شهرستان نور از ميدان امام خميني(ره) آغاز و تا میدان فيضيه ادامه یافت، سپس شرکت کنندگان در راهپیمایی پس از به آتش کشیدن پرچم استکبار جهانی، اسرائیل و آمریکا، در مصلي این شهر حضور یافته و آخرین آئین عبادی – سیاسی نماز جمعه در ماه پر مهر و برکت رمضان در صفوفی بهم فشرده، خواندند.

برچسب‌ها : دانشگاهيان واحدنور - روز ابراز انزجار - روز قدس - روز همبستگي و وحدت

اولين دوره تخصصي وکيل سايبري