در راستای برگزاری کیفی امتحانات:

محمد احمدی: حلقه مفقوده در امتحانات، ارتباطات انساني است/ برگزاري امتحانات سالم هنر بزرگي است.

کد خبر: 562 تاریخ انتشار: 1398/3/22 نویسنده: نبی خلیلی
جلسه توجیهی با عوامل اجرایی امتحانات نیمسال دوم ۹۸_۹۷ در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد نور، دکتر محمد احمدی سرپرست واحد نور با بیان اینکه امتحانات و نحوه برگزاری آن حائز اهمیت است و همه عوامل اجرایی باید طبق قانون و مقررات، نظم و انظباط و تکریم ارباب رجوع را رعایت کنند، گفت: ایجاد فضای آرام و ساکت برای دانشجویان وظیفه ما است و همکاران محترم دقت لازم را در انجام وظایف محوله داشته باشند.

وی با قدردانی از عوامل اجرایی و با تاکید بر برگزاری امتحانات سالم، گفت: انتظارم از عوامل اجرایی این است که زمینه‌ را فراهم آورند که دانشجویان با آرامش خاطر در جلسه امتحان حاضر شوند و همکاران با جدیت بکوشند تا حق کسی ضایع نشود.

رئيس واحد نور با بيان اينکه حلقه مفقوده در امتحانات، ارتباطات انساني است، اظهار کرد: برگزاري امتحانات سالم هنر بزرگي است که بايد در راستاي ارتقاي کيفيت آموزشي تلاش کرد.

دکتر رضا یوسفی معاون دانشجویی فرهنگی، حبيب الله آدرنگ معاون علمی واحد نور  هم در خصوص برگزاری هرچه بهتر و منظم تر امتحانات، ارتقای کیفیت و همچنین ضوابط و آئین نامه های مربوط به امتحانات توضیحاتی را ارائه دادند.

برچسب‌ها : ارتباطات انسانی - امتحانان سالم - حلقه مفقوده - عوامل توجیهی - کیفیت آموزشی

دفتر بازرسی ویژه هیات امنا

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 215    ديروز: 724    اين ماه: 28613    تاکنون : 1558579