در واحد نور صورت گرفت:

کارگاه يک روزه مسئولان تحلیل و بررسی کانون‌های بسیج اساتید واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در استان مازندران

کد خبر: 565 تاریخ انتشار: 1398/4/17 نویسنده: نبی خلیلی
رئيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور گفت: استادان بسیجی در کلاس‌های درس حضور فعال داشته باشند و نقش بسیج در توسعه و پیشرفت کشور برای دانشجویان بازگو شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، محمد احمدی عصر امروز در جمع مسئولان تحلیل و بررسی کانون‌های بسیج اساتید واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در استان مازندران که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور برگزار شد، گفت: با توجه به شرایطی که در جامعه حاکم است، مسئولان تحلیل و بررسی کانون‌های بسیج اساتید مهم​ترین بخش کانون محسوب می‌​شوند.

وی اظهار کرد: مسئولان تحلیل و بررسی کانون‌های بسیج اساتید، برای تعالی و پیشرفت بسیج و جامعه و منویات امام خامنه‌ای خصوصاً بیانیه گام دوم انقلاب و آگاهی دادن به استادان دانشگاه نقش مهمی ایفا می‌​کنند.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور افزود: استادان بسیجی سعی ​کنند در کلاس‌های درس حضور فعال و مثمر ثمر داشته باشند و نقش بسیج در توسعه و پیشرفت کشور توسط آنان برای دانشجویان بازگو شود.

احمدی نقش مهم و حیاتی استادان بسیجی در دانشگاه‌ها را تشریح کرد و گفت: کار استادان بسیجی همانند کار جراحی است که اگر در زمان عمل جراحی اشتباهی کند ممکن است به مرگ بیمار منجر شود،  بنابراین باید برای حفظ نظام و ارتقای آن تلاش کنیم.

در ادامه، مسئول سازمان بسیج اساتید استان مازندران هم با تأکید بر اینکه اکنون در جنگ قرار داریم و طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب «جنگ کنونی، جنگ اراده‌هاست»، اظهار کرد: اراده​‌ها باید محکم و اصلاح شود و استادان بسیجی در دانشگاه​‌ها باید درباره این موضوع تلاش بیشتری کنند.

رحمت عباس‌تبار افزود: اگر اراده، قوی، محکم و انقلابی نباشد ممکن است مشکلات و ضعف اراده در جامعه، مردم و نظام به وجود آید.

وی دیدار استادان دانشگاه​‌ها را با رهبر معظم انقلاب در ایام ماه مبارک رمضان تشریح کرد و گفت:  استادان دانشگاه​‌ها باید بتوانند با تحلیل درست امید را بین مردم زنده نگه‌دارند.

مسئول سازمان بسیج اساتید استان مازندران خطاب به استادان بسیجی یادآور شد: امید و داشته​‌ها را بین دانشجویان تقویت کنید و اگر تحلیل درست توسط استادان صورت گیرد محاسبات ما صحیح خواهد بود و به‌موقع می‌توانیم خطرات احتمالی دشمن را خنثی کنیم.

عباس‌تبار بر تحلیل درست استادان بسیجی در مواجهه با خطرات تأکید کرد و گفت: بسیاری از مشکلات در جامعه ناشی از اطلاعات نادرست در فضای مجازی است که ممکن است واکنش‌های نادرستی نیز به وجود بیاید.

برچسب‌ها : مسئولان تحلیل و بررسی - 0 - رحمت عباس‌تبار - مسئول سازمان بسیج اساتید استان مازندران

دفتر بازرسی ویژه هیات امنا

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 184    ديروز: 1973    اين ماه: 21484    تاکنون : 1684787