توسط واحد نور:

دوره آموزشي تخصصي و کاربردي کوتاه مدت جرائم رايانه اي وکيل سايبري

کد خبر: 567 تاریخ انتشار: 1398/4/23 نویسنده: نبی خلیلی
دوره آموزشي تخصصي و کاربردي کوتاه مدت جرائم رايانه اي وکيل سايبري در سالن همايش هاي صدا و سيماي تهران با حضوراستادان حقوق قضائي و رايانه اي برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دوره آموزشي تخصصي و کاربردي کوتاه مدت جرائم رايانه اي وکيل سايبري در سالن همايش هاي صدا و سيماي تهران با حضوراستادان حقوق قضائي و رايانه​اي برگزار شد. در اين همايش دکتر اميرحسين جوانبخت بازپرس استان خراسان رضوي در مشهد مقدس ضمن معرفي مصاديق جرائم رايانه​اي در خصوص نحوه شناسايي و راه​حل هاي پيشگيري از موضوع مزبور به هدف آگاهي و کلامي در دفاع از آسيب ديدگان جرائم رايانه​اي در راستاي تحقق عدالت اجتماعي و برقراري نظم و امنيت در کشور مطالبي ارائه کرد.

اين همايش با حضور 100 نفر از وکلا، مسئولين دانشگاهي و رسانه اي به مدت 2 روز توسط دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور با مشارکت شرکت سپنتا اقتصاد برتر کلهر در سالن همايش هاي صدا و سيماي تهران برگزار شد.

برچسب‌ها : جرائم رايانه اي - سالن همايش صدا و سيما - سپنتا اقتصاد برتر کلهر - وکيل سايبري

دفتر بازرسی ویژه هیات امنا

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 245    ديروز: 724    اين ماه: 28643    تاکنون : 1558609