در شهرستان نور صورت می‌گیرد:

حال خوش این‌ روزهای تیم ملی وزنه‌برداری/ میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی از یک اردوی حساس

کد خبر: 569 تاریخ انتشار: 1398/5/13 نویسنده: نبی خلیلی
دانشگاه آزاد اسلامی این روزها میزبان اردوی حساس تیم ملی وزنه‌برداری ایران در استان مازندران است.

به گزارش روابط عمومی واحد نور، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور از هفتم مرداد جاری میزبان اردوی حساس تیم ملی وزنه‌برداری ایران در استان مازندران است و این اردو تا ۲۷ مرداد ادامه دارد.

این اردو با موافقت و حمایت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با توجه به طرح نیاز توسط عباس رحیمی رئیس هیات وزنه‌برداری مازندران و مدیر مرکز تربیت بدنی و ورزش دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود.

تیم ملی وزنه‌برداری ایران پیش از حضور در رقابت‌های جهانی اردوی حیاتی سطح دریای خود را در شهرستان نور با پوشش ایمن دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران برگزار خواهد کرد.

دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با پذیرش این میزبانی در حقیقت امکان ارتقای سطح و جایگاه وزنه‌برداری این استان را که در رده‌های سنی پایه با نفرات درخشان و پرامید مواجه است، فراهم کرده است.

در این راستا صبح امروز محمد احمدی رئيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور از اردوی تیم ملی وزنه‌برداری بازدید کرد.

احمدی در پايان برای اعضای تيم ملی دعای خير و آرزوی موفقيت در اين دوره از مسابقات کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد نور، اردوی تیم ملی وزنه‌برداری کشورمان برای حضور در مسابقات جهانی از یکشنبه هفته گذشته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور برای حضور در رقابت‌های جهانی تایلند که شهریور ماه در این کشور برگزار می‌شود در حال برگزاری است و تا  ۲۷ مرداد ادامه دارد.

برچسب‌ها : اردوی تیم ملی وزنه برداری - حسین برخواه - سرمربی تیم ملی

دفتر بازرسی ویژه هیات امنا

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 1053    ديروز: 1659    اين ماه: 31991    تاکنون : 1628905