با حضور همه اعضاء:

جلسه شورای باشگاه پژوهشگران جوان واحد نور برگزار شد

کد خبر: 572 تاریخ انتشار: 1398/5/16 نویسنده: نبی خلیلی
رئيس واحد نور: همه کارکنان این واحد دانشگاهی باید طوری عمل کنند که کیفیت آموزشی و پژوهشی در این سیستم ارتقا پیدا کند.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، جلسه شورای باشگاه پژوهشگران جوان واحد نور با حضور دکتر محمد احمدی رئیس واحد و همه اعضا در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار شد.

اين جلسه در راستای ارتقای دستاوردهای علمی، پژوهشی، ایجاد کارآفرینی، ارتقای کیفیت و کاستن از اتکای صرف به شهریه دانشجویی صورت گرفت.
محمد احمدی با بیان اینکه عوامل متعددی در کارآمدی و موفقیت یک نظام و سازمان دخیل هستند که نیرو و منابع انسانی از مهمترین این عوامل محسوب می‌شوند، اظهار کرد: همه کارکنان این واحد دانشگاهی باید طوری عمل کنند که کیفیت آموزشی و پژوهشی در این سیستم ارتقا پیدا کند.
وي افزود: در حوزه پژوهش و باشگاه پژوهشگران بايد برنامه ريزي دقيق و منظم صورت گيرد تا بتوانيم در جهت ارتقاي کيفيت نقش آفريني کنيم؛ برنامه باشگاه پژوهشگران جوان، برگزاري چند کارگاه آموزشي درباره کسب و کار، آشنايي با تکنيک ها و ارتقا سطح سلامت کارآموزان و کارآفريني است.

برچسب‌ها : باشگاه پژوهشگران جوان - کارآفريني - کيفيت آموزشي و پژوهشي

دفتر بازرسی ویژه هیات امنا

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 209    ديروز: 724    اين ماه: 28607    تاکنون : 1558573