در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور صورت گرفت:

پایان اردوی تیم ملی وزنه‌برداری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

کد خبر: 573 تاریخ انتشار: 1398/6/2 نویسنده: نبی خلیلی
اردوی تیم ملی وزنه‌برداری که از هفتم مرداد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور آغاز شده امروز ۲۹ مرداد به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور از هفتم مرداد میزبان اردوی حساس تیم ملی وزنه‌برداری ایران در استان مازندران بود و این اردو امروز  ۲۹ مرداد به کار خود پایان داد.

تیم ملی وزنه‌برداری ایران پیش از حضور در رقابت‌های جهانی وزنه‌برداری، اردوی حیاتی سطح دریای خود را در شهرستان نور با پوشش ایمن دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور برگزار کرد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با پذیرش این میزبانی امکان ارتقای سطح و جایگاه وزنه‌برداری این استان را که در رده‌های سنی پایه با نفرات درخشان و پرامید مواجه است، فراهم کرده است.

حسين برخواه سرمربی تيم ملی وزنه‌برداری در گفتگو باخبرگزاری آنا گفت: جا دارد از تلاش‌های دکتر محمد احمدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور و کارکنان آن دانشگاه صمیمانه تشکر کنم که در تمام این مدت امکانات این واحد دانشگاهی را در اختیار تیم ملی وزنه‌برداری قرار داد و امیدواریم بتوانیم در مسابقات جهانی تایلند موفق ظاهر شویم.

به گزارش آنا، اردوی تیم ملی وزنه‌برداری کشورمان برای حضور در مسابقات جهانی از یکشنبه هفتم مرداد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور برای حضور در رقابت‌های جهانی تایلند که در ماه شهریور  برگزار می‌شود آغاز و امروز ۲۹ مرداد به کار خود پایان داد.

برچسب‌ها : اردوي وزنه برداري - حسین برخواه - سرمربي تيم وزنه برداري

دفتر بازرسی ویژه هیات امنا

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 657    ديروز: 1317    اين ماه: 28678    تاکنون : 1588669