به مناسبت روز کارمند:

گراميداشت روز کارمند در واحد نور

کد خبر: 574 تاریخ انتشار: 1398/6/5 نویسنده: نبی خلیلی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور گفت: قرار دادن اخلاق به‌عنوان زمینه کارها می‌تواند در توفیق بیشتر کارمندان تأثیر بسزایی داشته باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور،  محمد احمدی ظهر امروز در مراسم تجلیل از کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با بیان اینکه رعایت ادب و احترام و قرار دادن اخلاق به‌عنوان زمینه کارها می‌تواند در توفیق بیشتر کارمندان تأثیر بسزایی داشته باشد، اظهار کرد: باید در راستای جلب رضایت ارباب‌رجوع همه سعی و تلاش خود را به کار ببندیم و مشکلات آنها را مشکلات خودمان بدانیم و برای حل مشکلات آنان بکوشیم.

وی رعایت شئونات اخلاقی، نظم و انضباط‌ کاری، تخصص و مهارت را برای کارکنان دانشگاه یک اصل عنوان کرد و افزود: خدمت خالصانه در دانشگاه امر مقدس و مبارکی است که همه ما باید برای توسعه و پیشرفت آن گام برداریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور درباره ارتقا روحیه و نشاط کارکنان در محیط دانشگاه گفت: نیروی انسانی در هر سازمانی نقش مهمی در پیشرفت دارد و اگر از نیروی انسانی با توجه به استعدادها و مهارت‌ها و به‌درستی استفاده شود، توسعه محقق خواهد شد.

احمدی از تلاش‌های کارکنان دلسوز دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در رسیدن به هدف اصلی و پیشرفت قدردانی و تصریح کرد: امیدواریم با همیاری و همکاری همه کارکنان این واحد دانشگاهی در بهبود خدمات‌رسانی هر چه‌بهتر و بیشتر به دانشجویان و خانواده‌های آنها و جلب رضای باری‌تعالی موفق‌تر از گذشته گام برداریم.

برچسب‌ها : تخصص و مهارت - روحيه و نشاط کارکنان - روز کارمند

دفتر بازرسی ویژه هیات امنا

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 561    ديروز: 1317    اين ماه: 28582    تاکنون : 1588573