اردوي جهادي:

بازديد رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور از کاروان اردوي جهادي

کد خبر: 575 تاریخ انتشار: 1398/6/5 نویسنده: نبی خلیلی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور گفت: انجام کار جهادی در مناطق محروم باید براساس نیازسنجی باشد و طبق آن برنامه‌ریزی صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، محمد احمدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور صبح امروز به همراه جمعی از دانشگاهیان از کاروان اردوی جهادی دانشجویان بسیجی این دانشگاه در منطقه محروم روستای لاویج بازدید کرد.

احمدی در این بازدید با بیان اینکه یکی از برکات کارهای جهادی، کار خدمت‌رسانی است، اظهار کرد: انجام کار جهادی در مناطق محروم باید براساس نیازسنجی منطقه باشد و طبق آن برنامه‌ریزی صورت گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور افزود: فردی که در کاروان اردوی جهادی کار می‌کند باید انگیزه‌ قوی، پشتوانه‌ معرفتی خوب و طرح و برنامه در کنار خدمت خالصانه داشته و حرکتش بر مدار وظیفه و تکلیف باشد و باید این انگیزه‌های معنوی را در خود تقویت کنیم.

احمدی اظهار کرد: اردوی جهادی آینه تلاش و کوشش انسان​‌های بی‌ادعایی است كه محرومیت‌زدایی در مناطق مختلف كشور را مهم‌ترین هدف​شان می‌دانند. آنها برای تحقق عدالت و كاستن از رنج مردم و براساس نیاز، نقاط مختلفی را هدف قرار می دهند؛ همه باید دست به دست هم و با کوشش و همت برای رفع مشكلات مردم در مناطق محروم تلاش كنیم.

برچسب‌ها : اردوي جهادي - روستاي لاويج - مناطق محروم

دفتر بازرسی ویژه هیات امنا

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 607    ديروز: 1317    اين ماه: 28628    تاکنون : 1588619