با حضور مسئولان؛:

یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور رونمایی شد

کد خبر: 579 تاریخ انتشار: 1398/7/2 نویسنده: نبی خلیلی
یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با حضور مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، صبح امروز یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور که ۱۰ اسفند سال ۹۵ با حضور گسترده مردم در این واحد دانشگاهی تدفین شدند، رونمایی شد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران در آیین رونمایی یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان و آغاز ۳۹ امین سالگرد دفاع مقدس، اظهار کرد: شهدا با اعتقاد به اینکه هرچه دارند متعلق به خدا و امانت خداست، جان خود را تقدیم کردند.

سردار عبدالله ملکی  با بیان اینکه شهدا دارای فضیلت‌ها و ارزش‌های والای انسانی ازجمله احسان و نیکوکاری بودند، تصریح کرد: شهدا با قامت رعنا و خون سرخشان همه چیز خود را به خاطر قرآن، عترت، کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران احسان کردند.

وی با بیان اینکه شهدا چون گنج هستند، خاطرنشان کرد: پست، مسئولیت و کرسی همه اینها امانت بوده و در واقع اقدامی که در راستای ساخت یادمان این شهدای گمنام صورت گرفته، ماندگار است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران افزود: این دو شهید گمنام هشت سال دفاع مقدس اکنون با حضورشان در این دانشگاه پیام رزمندگان، آزادگان و شهدا را به دانشجویان منتقل می‌کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور نیز با بیان سخنان امام خمینی (ره) که «شهدای گمنام امامزادگان عشق‌اند و مزارشان تا ابد زیارتگاه اهل یقین است» گفت: شهدای گمنام مظلوم‌تر از سایر شهدا هستند؛ زیرا از همه‌چیز خود گذشتند و حتی نام و نشان خود را در راه دفاع از اسلام، انقلاب و میهن فدا کردند؛ اما هنوز والدینشان شاید در نقطه‌ای از کشور چشم‌انتظار فرزند خود هستند.

محمد احمدی تصریح کرد: استارت احداث این یادمان در آذرماه ۹۷ با کمک ۲۸ میلیونی بسیج سازندگی و نظارت فرماندهی سپاه و فرماندهی حفظ و آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس شهرستان زده شد و سردار ملکی هم در طول این مدت نظارت کامل برای هرچه بهتر ساخته‌ شدن این یادمان داشتند.

وی با بیان اینکه کمترین امکانات از دانشگاه گرفته شد، خاطرنشان کرد: کمک‌های مردمی، استادان، دانشجویان و نذوراتی که با عشق به شهدای گمنام داده می‌شد در ساخت این یادمان استفاده شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با تشکر از همه افرادی که به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در ساخت یادمان دو شهید گمنام کمک کردند، افزود: عظمت و بزرگی شهدای گمنام در این مدت بسیار ملموس بود.

به گزارش آنا، پیکر مطهر دو شهد گمنام ۱۰ اسفند سال ۹۵ با حضور گسترده بر روی دوش مردم شهرستان نور تا دانشگاه آزاد اسلامی محل تدفین بدرقه و با احترام به خاک سپرده شد.این دو شهید گمنام ۱۷ ساله و ۲۴ ساله در عملیات خیبر جزیره مجنون و عملیات کربلای ۴ ام الرصاص سال‌های ۶۲ و ۶۵ به شهادت رسیدند.

برچسب‌ها : آيين رونمايي - سردار عبدالله ملکي - مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران - یادمان شهدای گمنام

دفتر بازرسی ویژه هیات امنا

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 1044    ديروز: 1659    اين ماه: 31982    تاکنون : 1628896