نواخته شدن زنگ آغاز سال تحصيلي:

آیین بازگشایی مدرسه غیردولتی دخترانه هوشمند سمای واحد نور

کد خبر: 580 تاریخ انتشار: 1398/7/2 نویسنده: نبی خلیلی
مراسم آغاز سال تحصیلی جدید صبح امروز با حضور محمد احمدی در مدرسه غیردولتی دخترانه هوشمند سمای واحد نور برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري آنا از نور، محمد احمدي به همراه جهانفر خالقي نيا معاون سماي واحد با حضور در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید که در مدرسه غیر دولتی دخترانه هوشمند سما واحد نور برگزار شد، بیان کرد: معلم و کادر آموزشی و تربیتی مدرسه، نقش مهمی در علاقمند کردن دانش آموزان به مدرسه دارند. معلم باید در تدریس از روش‌های مناسب و جدید استفاده کند، به شکلی که هر دانش آموز احساس مهم بودن داشته باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با اشاره به اينکه دانش آموزان براي دوست داشته شدن بايد مواردي همچون خدا، امامان و ائمه اطهار، پدر و مادر، معلمان و مديران، نماز، رهبر، کشور عزيزمان ايران، علم و نظافت و ادب را در نظر بگيرند، افزود: وظیفه دانش‌آموزان، تنها فراگیری معلومات کتاب‌ و محتوای علمی درس‌ها نیست، بلکه توجه به رشد شخصیت، شکوفا ساختن استعدادهای نهفته، تقویت روحیه خودباوری از وظایف آنان است.

وي در پایان سخنراني با معلمان مدرسه گفت و گو کرد و هنگام خروج از مدرسه با حضور در جمع پدران و مادران دانش‌آموزان به ابراز احساسات آنان پاسخ داد.

برچسب‌ها : آغاز سال تحصيلي - ماه مهر - مدرسه هوشمند سما

دفتر بازرسی ویژه هیات امنا

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 1094    ديروز: 1659    اين ماه: 32032    تاکنون : 1628946