سرپرست فنی مسابقات والیبال قهرمانی کارکنان دانشگاه:

قهرمانی تیم تنکابن در مسابقات والیبال دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

کد خبر: 582 تاریخ انتشار: 1398/7/13 نویسنده: نبی خلیلی
سرپرست فنی مسابقات والیبال قهرمانی کارکنان و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران گفت: تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن با غلبه بر قائم‌شهر به عنوان قهرمانی مسابقات والیبال کارکنان و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران دست یافت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از رامسر، مسابقات والیبال قهرمانی کارکنان و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در بخش مردان با حضور جلال لطیف‌زاده مربی اسبق تیم ملی والیبال نوجوانان و مربی تیم والیبال نفت تهران و عباس رحیمی مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد و درنهایت تیم تنکابن به عنوان قهرمان دست یافت.

سرپرست فنی مسابقات والیبال قهرمانی کارکنان و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران گفت: این دوره از مسابقات با حضور ۸ تیم از واحدهای رامسر، تنکابن، چالوس، نور، آمل، بابل،قائم شهر و ساری برگزار شد.

جعفر لطیف‌زاده اضافه کرد: مسابقات به مدت سه روز به میزبانی واحد رامسر در مجموعه ورزشی شهید چمران و در دو گروه ۴ تیمی به‌صورت دوره‌ای برگزار شد و پس از انجام ۱۵ بازی تیم‌های تنکابن، ساری، قائم شهر و آمل به مرحله نیمه‌نهایی صعود کرده که از این چهار تیم، واحدهای دانشگاهی تنکابن و قائم‌شهر به فینال مسابقات راه یافتند.

وی تصریح کرد: در بازی پایانی تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن با غلبه بر قائم‌شهر به قهرمانی این دوره از مسابقات والیبال کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران دست یافت، واحدهای ساری و آمل نیز به طور مشترک سوم شدند.

برچسب‌ها : جلال لطیف‌زاده - مربی اسبق تیم ملی والیبال نوجوانان و مربی تیم والی - واليبال کارکنان و استادان

دفتر بازرسی ویژه هیات امنا

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 190    ديروز: 1973    اين ماه: 21490    تاکنون : 1684793