تعامل با ادارات:

دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نور با شهردار و اعضای شورای شهر

کد خبر: 584 تاریخ انتشار: 1398/7/16 نویسنده: نبی خلیلی
دکتر محمد احمدي رئيس واحد نور با فرامرز چمن آرا شهردار نور و اعضاي شوراي شهر ديدار کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد نور، محمد احمدی در این دیدار گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با وجود امکانات و ظرفیت‌‌های آموزشی و پژوهشی، آمادگی ارائه خدمات علمی به ادارات و ارگان‌های شهرستان به ویژه شهرداری را دارد.
فرامرز چمن آرا شهردار نور نیز خاطرنشان کرد: شهرداری و مجموعه مدیریت شهری نور با تمام توان در خدمت دانشگاه‌ها و مراکز علمی و فرهنگی در شهر بویژه دانشگاه آزاد اسلامی هستند و امیدواریم که بتوانند با تعامل مستمر در خدمت‌رسانی به مردم بیش از پیش تأثیرگذار باشند. شهردار و شورای شهر مانند همیشه با دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در تعامل خواهند بود.

برچسب‌ها : تعامل با ادارات - شهردار نور - فرامرز چمن آرا

دفتر بازرسی ویژه هیات امنا

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 1017    ديروز: 1659    اين ماه: 31955    تاکنون : 1628869