به مناسبت هفته نیروی انتظامی صورت گرفت؛:

دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور با فرمانده نیروی انتظامی

کد خبر: 587 تاریخ انتشار: 1398/7/16 نویسنده: نبی خلیلی
به مناسبت هفته نیروی انتظامی، رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور با فرمانده و معاونان نیروی انتظامی اين شهرستان دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، به مناسبت هفته نیروی انتظامی دکتر محمد احمدی رئيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور هفته نیروی انتظامی را به فرماندهی و پرسنل خدوم و زحمت کش نیروی انتظامی تبریک گفت و اظهارکرد: «ما در سطح شهرستان شاهد حضور فعال و تلاش شبانه روزی نیروی انتظامی هستیم.»

رئيس واحد نور با بیان اینکه دانشگاه ها باعث توسعه و پيشرفت جامعه مي شوند، اظهار کرد: «واحد نور اين آمادگی را دارد كه با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در زمینه فعالیت های علمی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و با توجه به نیازهای شهرستان همکاری های لازم را با نیروی انتظامی داشته باشد.»

وي با قدرداني از اقدامات مفيد و موثر نيروي انتظامي بيان كرد: «امنیت از مهم ترين مولفه های پیشرفت یک جامعه می باشد و نیروی انتظامی با برقراري امنیت، نقش مهمی در توسعه فعالیت های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی كشور دارد.»

دکتر احمدي تصريح كرد: «امروز به برکت حضور شبانه روزی و مقتدرانه نیروی انتظامی و نظامي در کنار سایر اقشار مردم، امنیتی شایسته و قابل تحسین در کشور حاکم است.»

برچسب‌ها : امنيت - سرهنگ شاليکار - نيروي انتظامي - واحد نور

دفتر بازرسی ویژه هیات امنا

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 1082    ديروز: 1659    اين ماه: 32020    تاکنون : 1628934