با صدرو حکمي:

معاون دانشجويي فرهنگي واحد نور منصوب شد

کد خبر: 589 تاریخ انتشار: 1398/8/6 نویسنده: نبی خلیلی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرستان نور با صدور حکمی معاون دانشجويي فرهنگي این دانشگاه را منصوب کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با صدور حکمی، عبدالرضا نوري شيرازي را به‌عنوان معاون دانشجويي فرهنگي این واحد منصوب و از خدمات ارزنده رضا يوسفي معاون سابق قدردانی و تشکر کرد.

محمد احمدی صبح امروز در مراسم معارفه معاون دانشجويي فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با بیان اینکه مدیریت امانتی است که به افراد محول می‌شود و پذیرش مسئولیت بار سنگینی برای افراد بوده، اظهار کرد: مسئولیت تکلیفی است که به افراد واگذار می‌شود و این مسئولیت برای هیچکس باقی نمی‌ماند؛ اما مهم این است که در مدت زمان حضور چه‌قدر توانسته است مثمرثمر و اثربخش باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور افزود: باید سعی کنیم با کمک استادان و کارکنان و با دلسوزی، همدلی و تلاش مضاعف در فضایی صمیمی فعالیت کنیم و در همه امور تکریم ارباب رجوع، صداقت و امانتداری را سرلوحه کارمان قرار دهیم تا بتوانیم این واحد دانشگاهی به شرایط مطلوب و ایده‌آل برسانیم.

برچسب‌ها : عبدالرضا نوري شيرازي - معاون دانشجويي فرهنگي - واحد نور

دفتر بازرسی ویژه هیات امنا

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 478    ديروز: 1038    اين ماه: 19087    تاکنون : 1656133