در سما واحد نور صورت گرفت:

برگزاری مراسم عزاداری دهه آخر صفر در مدرسه دخترانه هوشمند سما واحد نور

کد خبر: 590 تاریخ انتشار: 1398/8/6 نویسنده: نبی خلیلی
مراسم عزاداری رحلت پیامبر گرامی اسلام (صلی الله علیه وآله) و شهادت امام حسن مجتبی (علیه السلام) و امام رضا (ع) در مدرسه سما واحد نور صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، مراسم عزاداری رحلت پیامبر گرامی اسلام (صلی الله علیه وآله) و شهادت امام حسن مجتبی (علیه السلام) و امام رضا (ع) با حضور دکتر محمد احمدي رئيس و جمعي از دانشگاهيان اين واحد دانشگاهي به همت مدرسه هوشمند دخترانه سما و روابط عمومي واحد نور برگزار شد.

رئيس واحد نور در پيامي گفت: رحلت ملکوتی پیامبر رحمت (ص) و شهادت مظلومانه‌ سبط اکبرشان امام حسن مجتبی (ع) و شهادت غریبانه‌ هشتمین آفتاب آسمان امامت و ولایت امام رضا (ع) را به پیشگاه حضرت مهدی (عج)، مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، عموم مسلمانان جهان و همچنین مردم شریف شهرستان نور تسلیت و تعزیت عرض می نماییم.

احمدي افزود: بدون تردید راه رستگاری بشر تمسک به اهل ‌بیت است. امید است در سایه توجهات حضرت ولیعصر(عج) و عنایت خداوند متعال، توفیق پیروی از کلام حق در تمامی جنبه های زندگی به خصوص در راستای رشد و تعالی انسانیت را داشته باشیم.

برچسب‌ها : دهه آخر صفر - مدرسه دخترانه سما - مراسم عزاداري

دفتر بازرسی ویژه هیات امنا

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 608    ديروز: 1038    اين ماه: 19217    تاکنون : 1656263