در واحد نور صورت گرفت:

چهارمین جلسه هیات اندیشه ورز دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در واحد نور برگزار شد

کد خبر: 594 تاریخ انتشار: 1398/8/21 نویسنده: نبی خلیلی
چهارمين جلسه هیأت اندیشه ورز دانشگاه آزاد اسلامي استان مازندران، با حضور رمضان حسن زاده رئيس هيات انديشه ورز تعالي علوم انساني و هنر دانشگاه آزاد اسلامي استان مازندران در سالن کنفرانس واحد نور برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا از نور، رمضان حسن زاده بر اهمیت تشکیل این هیأت در جهت تعالی علوم انسانی در دانشگاه اشاره کرد و گفت: این جلسات می‌تواند خروجی مثبت داشته باشد و از مهم​ترین آن‌ها ارتباط و تعامل بیشتر، هم افزایی و بهره‌وری از اندیشه ها و استفاده از پتانسیل ها و ظرفیت‌های استادان درسطح دانشگاه ها خواهد بود.

رئيس هيات انديشه ورز تعالي علوم انساني و هنر دانشگاه آزاد اسلامي استان مازندران هدف از تشکيل اين جلسات را تدوين برنامه زمانبندي و عملياتي در نيم​سال تحصيلي جديد، تاکيد در زمينه نشريات استان، راه​اندازي مجلات، تاليف کتب درسي، ضرورت مشارکت حداکثري استادان و دانشجويان و اطلاع رساني لازم در واحدها عنوان کرد.

به گزارش آنا، اعضای جلسه در خصوص نحوه ارتباط، معرفي هيات، تدوین نظام موضوعات، بررسی و نیازهای بومی استان، طراحی و ساماندهی تولید محتوا( کتاب،مقاله و پایان نامه)، راه اندازی نشریات علمی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامي استان مازندران - رمضان حسن زاده - رئيس هيات انديشه ورز تعالي علوم انساني و هنر - هیات اندیشه ورز

دفتر بازرسی ویژه هیات امنا

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 304    ديروز: 892    اين ماه: 18741    تاکنون : 1682044