جلسه پژوهشي:

برگزاری جلسه شورای پژوهشی در واحد نور

کد خبر: 595 تاریخ انتشار: 1398/8/21 نویسنده: نبی خلیلی
به مناسبت هفته پژوهش جلسه ای جهت هماهنگی بیشتر در دفتر مدیر پژوهش واحد نور با حضور دکتر آدرنگ معاون علمی و دکتر قریشی مدیر پژوهش و دیگر اعضا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دکتر حبیب الله آدرنگ هدف از تشکیل این جلسه را تشریح و بر ضرورت جلب مشارکت اساتید، کارکنان و دانشجویان در راستای هرچه بهتر برگزار شدن برنامه های هفته پژوهش و فناوری تاکید کرد.

معاون علمی واحد نور به لزوم برنامه ریزی منسجم و پربار برای ورود به هفته پژوهش اشاره کرد و گفت: در هفته پژوهش بایستی با اقدامات و طرح های علمی و پژوهشی انرژی و روح تازه ای به دانشگاه دمیده شود و لازم است فضایی ایجاد گردد تا دانشگاهیان بتوانند به بهترین شکل از این هفته استفاده و اطلاعات علمی خود را ارتقا بخشند.

در پایان، اعضای جلسه در خصوص هفته پژوهش  در واحد نور به بحث و تبادل نظر پرداختند.

برچسب‌ها : جلسه شوراي پژوهشي - حبیب الله آدرنگ - معاون علمي واحد نور - هفته پژوهش

آمار بازدید       امروز: 308    ديروز: 1572    اين ماه: 29318    تاکنون : 1918921