به مناسبت روز مازندران:

نشست تخصصي استادان و کارکنان واحد نور به مناسبت مازندران، ديار علويان

کد خبر: 596 تاریخ انتشار: 1398/8/22 نویسنده: نبی خلیلی
14 آبان روز مازندران در دیار سبز علویان است و مردمان این دیار در سال 250 هجری قمری اولین حکومت شیعی جهان را تشکیل دادند.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، نشست تخصصي استادان و کارکنان واحد نور به مناسبت 14 آبان روز مازندران در سالن کنفرانس واحد نور با حضور دکتر رمضان صيقل مدرس اين نشست برگزار شد.

رمضان صيقل با بيان اينکه مازندران سرزمینی است که افسانه و اسطوره و تاریخ باهم تضادی ندارند و به آشتی و ملاقات هم رفتند، افسانه و اسطوره‌اش عین تاریخ بوده و در هم آمیخته است، اظهار کرد: طبرستان از دیرباز سرزمین دلیرمردان بوده است و مردمان شجاع این سرزمین با جان و دل پذیرای حکومت علویان شدند و دست بیعت به حسن بن زید دادند.

وي افزود: نام مازندران از دیرباز بنام پهلوانان و اسطوره ها به تاریخ ایران پیوند خورده است و رشادت های دلیر مردان آن هیچ گاه از ذهن مردم پاک نمی شود.

مازندران یا همان طبرستان از دیرباز بنام دیار علویان نامی شده است چرا که این منطقه عشق و علاقه خود را به خاندان عصمت و طهارت ثابت کرده است و بالغ بر 1170سال محبت به این خاندان در وجود مردمان غیورش نقش بسته است.

برچسب‌ها : دکتر صيقل - مازندران، ديار علويان - نشست تخصصي

دفتر بازرسی ویژه هیات امنا

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 253    ديروز: 892    اين ماه: 18690    تاکنون : 1681993