به مناسبت هفته کتاب و کتابخواني:

نمایشگاه کتاب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور دایر شد

کد خبر: 597 تاریخ انتشار: 1398/8/25 نویسنده: نبی خلیلی
همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی، نمایشگاه کتاب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور دایر شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، به همت حوزه معاونت دانشجويي فرهنگي و روابط عمومي واحد نور و به مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی، نمایشگاه کتاب در ساختمان دانشکده فني و مهندسي  برپا شده است.

دکتر محمد احمدي در بازديد از نمايشگاه کتاب با اشاره به اينکه آمار مطالعه و کتابخواني در جامعه پائين است، اظهار کرد: هدف از برگزاري نمايشگاه در اين واحد دانشگاهي ارتقا سطح فرهنگي و ارتقا سطح مطالعه دانشجويان است که بر اساس برنامه ريزي و با هماهنگي معاونت دانشجويي فرهنگي و معاونت علمي که در اين بخش فعاليت مي کنند، انتظار داريم به اين هدف برسيم.

وي افزود: تقويت فرهنگ کتاب و کتابخواني در جامعه بايد بيشتر مورد توجه قرار گيرد و بايد تلاش کرد تا اين فرهنگ در جامعه نهادينه شود.

این نمایشگاه‌ به مدت یک هفته از ساعت 8 صبح تا 16 عصر در طبقه همکف دانشکده فني و مهندسي در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفته است.

برچسب‌ها : ارتقا فرهنگي - دانشکده فني و مهندسي - کتاب و کتابخواني

دفتر بازرسی ویژه هیات امنا

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 277    ديروز: 892    اين ماه: 18714    تاکنون : 1682017