با حضور در جمع پرشور مردم صورت گرفت:

دفاع دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور از اقتدار و امنیت کشور

کد خبر: 598 تاریخ انتشار: 1398/9/3 نویسنده: نبی خلیلی
کارکنان و اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی نور با حضور در جمع پرشور مردم در راهپیمایی اقتدار و امنیت با آرمان‌های امام‌خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب بیعت مجدد کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، صبح امروز رئیس، اعضای هیئت‌رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با آرمان‌های بنیانگذار انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب تجدید بیعت کردند.

کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور همراه با ملت ایران در راستای حمایت از نظام جمهوری اسلامی و فرمایش‌های مقام معظم رهبری، همگام و همنوا با مردم انقلابی و ولایت‌مدار شهر نور مسیر ميدان امام خميني(ره) این شهر تا ميدان فيضيه را پیمودند و با تجدید بیعت با آرمان‌های امام‌ خمینی‌(ره) و مقام معظم رهبری‌، اغتشاشات و شرارت‌های اخیر را محکوم و از اقتدار و امنیت کشور دفاع کردند.

برچسب‌ها : اقتدار و امنیت کشور - دانشگاهيان دانشگاه - واحد نور

دفتر بازرسی ویژه هیات امنا

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 230    ديروز: 892    اين ماه: 18667    تاکنون : 1681970