در نور برگزار شد؛:

آموزش اصول ایمنی آتش‌نشانی و اطفای حریق به کارکنان دانشکده سما

کد خبر: 602 تاریخ انتشار: 1398/9/11 نویسنده: نبی خلیلی
دوره آموزشی اصول ایمنی آتش‌نشانی و اطفای حریق با حضور کارکنان دانشکده و مدارس سما واحد نور برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری ايسکانيوز از نور، دوره آموزشی اصول ایمنی آتش‌نشانی و اطفای حریق در راستای ارتقای سطح دانش و جلوگیری از حریق‌های احتمالی و نیز کمک به همنوعان، دانشجویان، دانش‌آموزان در مواقع اضطراری برگزار شد.

کارشناس ارشد آموزش و پیگیری آتش‌نشانی شهر نور با بيان اينکه آتش‌نشانی یا اطفا حریق، مجموعه اقداماتی است که برای مقابله با آتش انجام شده و شامل خاموش کردن، کنترل و یا هدایت آتش‌های ناخواسته می شود، بيان کرد: اهداف آتش‌نشانی حفاظت از سلامت افراد، جلوگیری از آسیب به اموال و حفاظت از محيط است؛ در همه کشورها سازمان آتش نشانی  وجود دارد که وظیفه مقابله با آتش، سوانح و حوادث مختلف را برعهده دارد.

رضا علي خاکپور افزود: در این کارگاه طی دو مرحله ی تئوری و عملی، کارکنان با اصول اولیه ایمنی و اطفای حریق و نحوه کار با خاموش‌ کننده‌های دستی آشنا شدند.

وی ادامه داد: آموزش دوره اطفای حریق برای کارکنان دانشکده سما نور گام موثری در جلوگیری و مهار به موقع آتش سوزی می باشد تا نحوه اطفای حریق را به خوبی و با رعایت اصول ایمنی انجام دهند.

وي ادامه داد: این کارگاه در راستای توانمندسازی و آشنا کردن آنان با فنون و روش های اطفای حریق برگزار گردید.

برچسب‌ها : آتش‌نشانی و اطفای حریق - ارتقای سطح دانش - آموزش اصول ایمنی

دفتر بازرسی ویژه هیات امنا

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 295    ديروز: 892    اين ماه: 18732    تاکنون : 1682035