به مناسبت روز دانشجو صورت گرفت؛:

تجلیل از ۱۰۰ دانشجوی بر‌تر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

کد خبر: 605 تاریخ انتشار: 1398/9/20 نویسنده: نبی خلیلی
مراسم تجلیل از ۱۰۰ دانشجوی بر‌تر در بخش‌های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و ورزشي دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرستان نور، شب گذشته به مناسبت گرامیداشت ۱۶ آذر (روز دانشجو) مراسم تجلیل از یکصد دانشجوی بر‌تر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در بخش‌های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و ورزشي با حضور محمد احمدی رئیس، اعضای هیئت‌رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در این مراسم اظهار کرد: «روز دانشجو به یاد سه تن از دانشجویان مصطفی بزرگ‌نیا، احمد قندچی و آذر شریعت‌رضوی که هنگام اعتراض به دیدار رسمی ریچارد نیکسون معاون رئیس جمهور وقت آمریکا و از سرگیری روابط با انگلیس و آمریکا در تاریخ ۱۶ آذر ۱۳۳۲ پس از کودتای ۲۸ مرداد همان سال در دانشگاه تهران به شهادت رسیدند، گرامی داشته می‌شود؛ علت شهادت سه تن از دانشجویان این بود که علیه سلطه و استبداد و وابستگی نداشتن به غرب اعتراض کردند.»

محمد احمدی اضافه کرد: «اعتراض به وابستگی نداشتن در ایران ریشه تاریخی دارد؛ از زمان ستارخان، باقرخان و قیام آنان در تبریز، قیام یونس استادسرائی ملقب به میرزا کوچک‌خان جنگلی در گیلان علیه استبداد و ... همگی نشان‌دهنده این است که ایران اسلامی وابستگی نداشتن را سرلوحه کار خودش قرار داده و به هیچ کشوری باج نمی‌دهد و زیر سلطه هیچ کشوری نمی‌رود؛ این حالت ادامه پیدا کرده و ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ که نقطه عطفی بر انقلاب اسلامی ایران است و امام راحل حجت را بر همه تمام کردند، بعد از ۱۵ سال، انقلاب اسلامی با رویکرد وابستگی نداشتن به نتیجه رسید.»

وی با بیان اینکه اکنون با گذشت ۴۰ سال از پیروزی انقلاب اسلامی، دغدغه مقام معظم رهبری و دلسوزان نظام، وابستگی نداشتن است، خطاب به دانشجویان اظهار کرد: «آنچه که جهان را پیروز می‌کند، علم و دانش است؛ اگر علم نداشته باشید، هیچ اندوخته‌ای ندارید.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور افزود: «این مطلب نشان می‌دهد که باید به سمت علم‌اندوزی برویم و جامعه دانشگاهی و به‌خصوص دانشجویان باید وابسته نباشند و به سمت علم و دانش روی آورند.»

احمدی متذکر شد: «مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم به صورت عالمانه و هوشمندانه به صورت مؤکد به جامعه علمی کشور اعلام کردند که رسالت علمی خود را به‌صورت صحیح و دقیق انجام دهید و از جوانان و دانشجویان نیز انتظار دارم که این رسالت را ادامه دهند و علم را در راستای پیشرفت کشور تسری بخشند.»

نقش دانشجویان در علم‌آموزی و ادامه‌ دادن راه شهدا

وی با بیان اینکه معیار انتخاب دانشجویان برتر در سال ۹۸ براساس صحت و دقت لازم معلومات علمی، پژوهشی، فرهنگی و قابلیت‌هایی است که خود دانشجویان داشته‌اند، انتخاب شدند، تبیین کرد: «نقش دانشجویان در علم‌آموزی و وابستگی نداشتن و ادامه‌دهنده راه شهدا بسیار حیاتی است. از شما دانشجویان و دانشگاهیان انتظار دارم که در همه علوم، همانند علم هسته‌ای، علم نانو، موشکی و ... سرآمد باشید.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور تأکید کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با توجه به ظرفیت و امکانات موجود، این افتخار را دارد که در منطقه سرآمد باشد. با توجه به اینکه شعار سال مقام معظم رهبری در سال‌های اخیر، اقتصادی است، آیا توانسته‌ایم به سخنان گهربار رهبر معظم انقلاب جامه عمل بپوشانیم؟ باید تلاش و کوشش خودمان را در جهت پیشرفت کشور چندبرابر کنیم.»

احمدی با بیان اینکه دنیای آینده ایران اسلامی دنیای کسب و کار است و دانشجویان باید از کسب‌وکارهای کوچک کار خود را آغاز کنند، اظهار کرد: «باید تمام طرح‌ها و ایده‌های دانشجویان را دریافت و سریع‌تر به عمل و صنعت نزدیک‌ کنیم که بتوانیم نقش کوچکی در صنعت و پیشرفت علمی کشور داشته باشیم‌.»

به گزارش آنا، امسال، هشتمین سالی است که دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور از دانشجویان بر‌تر خود در زمینه‌های آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و ورزشي با اهدای لوح سپاس به رسم یادبود تجلیل می‌کند.

در این مراسم از خانواده نخستین شهید مدافع حرم شهرستان نور شهید علی جمشیدی هم تجلیل شد.

برچسب‌ها : 16 آذر روز دانشجو - محمد احمدی - مراسم تجلیل از برترین ها - واحد نور

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 175    ديروز: 1444    اين ماه: 6603    تاکنون : 2235424