در واحد نور صورت گرفت:

جلسه شورای فرهنگی و آراستگی فردی و شئون رفتاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

کد خبر: 614 تاریخ انتشار: 1398/10/3 نویسنده: نبی خلیلی
جلسه شورای فرهنگی و آراستگی فردی و شئون رفتاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با حضور محمد احمدی رئیس و همه اعضاء در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی واحد نور، در ابتدای این جلسه دکتر محمد احمدی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی بعنوان یک رکن و پایه استوار در آموزش عالی کشور محسوب می شود و می تواند نقش ارزنده ای در تحولات فرهنگی و اعتلای اخلاقی در جامعه و محیط علمی کشور ایفاء نماید.

رئیس واحد نور با اشاره به بخشنامه ابلاغی از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص دستور العمل آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری در واحد های دانشگاهی و تشکیل کارگروه تخصصی آن اظهار کرد: یکی از اهداف این بخشنامه که جز تاکیدات دکتر طهرانچی ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی است قرار گرفتن این دانشگاه در تراز بهترین دانشگاه های کشور بعنوان الگوی دانشگاه های اسلامی در سطح جهان می باشد و بنابراین این دانشگاه بدنبال تقویت فرهنگ معنوی و عمومی جامعه و الگوی ایرانی – اسلامی است.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین حلیمی مسئول دفتر فرهنگ اسلامی، با اشاره به اهمیت موضوع حجاب و عفاف گفت: مسلئه حجاب، اهمیت و ضرورت آن جزء بدیهیات و دغدغه اصلی ما است. ما در برهه حساسی از زمان که دچار تهاجمات فرهنگی هستیم قرار داریم و در آینده ای نه چندان دور اگر به این موضوع توجه نکنیم عواقب خوبی برای ما ندارد و مسئله پوشش در این مجموعه باید یک اصل دائمی باشد.

در پایان هر یک از اعضا در خصوص مسائل فرهنگی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

برچسب‌ها : جلسه شورای فرهنگی - حجت الاسلام حلیمی - شئون رفتاری - مسئول دفتر فرهنگ اسلامی

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 971    ديروز: 1791    اين ماه: 13251    تاکنون : 2612687