با حضور دانشگاهيان:

مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در دانشگاه آزاد اسلامي نور برگزار شد

کد خبر: 632 تاریخ انتشار: 1398/11/8 نویسنده: نبی خلیلی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی نور، مراسم عزاداری و سوگواری شهادت حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا(س) با حضور دکتر محمد احمدي رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، مديران حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و دانشگاهيان واحد نور در مسجد پيامبر اعظم(ص) اين واحد دانشگاهي برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمين سليمان حليمي رئيس دفتر فرهنگ اسلامي در این مراسم گفت: نعمت اهل بیت(ع) بزرگترین نعمتی است که خداوند به بندگان خود عطا کرده است. خوشا به حال افرادی که در سایه ولایت اهل بیت(ع) و اطاعت، بندگی و ترک گناه از ظلمت رهایی پیدا می کنند و به سمت نور هدایت می شوند.

رئيس دفتر فرهنگ اسلامي اظهار کرد: باید ثمره معرفت، محبت و سوگواری نسبت به اهل بیت(ع) این باشد که انسان خود را تحت ولایت آنها قرار دهد.

وي در ادامه ذکر مصیبت وارده بر حضرت فاطمه زهرا(س) پرداخت.

برچسب‌ها : شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) - مراسم عزاداری - نعمت اهل بیت(ع)

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 1031    ديروز: 1791    اين ماه: 13311    تاکنون : 2612747