در واحد نور صورت گرفت:

سمینار"چگونه زندگی خود را متحول کنیم" برگزار شد

کد خبر: 635 تاریخ انتشار: 1398/11/14 نویسنده: نبی خلیلی
با همکاری معاونت دانشجویی فرهنگی، سمینار بزرگ "چگونه زندگی خود را متحول کنیم " با حضور استاد کارن اماني، عموم مردم، دکتر محمد احمدي رئيس دانشگاه و دانشگاهيان در سالن همايش دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد نور، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، برگزاری این سمینار را گامی مثبت در راستای دستیابی به اهداف مفید زندگی مردم عنوان کرد و گفت: هم اکنون دانستن این نکته که پیشرفت‌ها و تحول در کیفیت زندگی مردم چه تأثیری دارد و توسعه آنها از اهمیت بسزایی برخوردار است؛ به همین منظور این سمینار را با همکاری معاونت دانشجویی فرهنگی واحد نور برگزار کردیم.
محمد احمدی در ادامه ضمن تأکید بر مشارکت دانشگاه‌ها در حوزه متحول کردن و توسعه زندگی ابراز امیدواری کرد، بنیان تحولی عمیق در راستای تغییر زندگی مردم با ایده دانشگاه ها انجام شود.
استاد کارن امانی هم با بیان اینکه اولین و مهمترین نکته، جایگاه کنونی و جایگاه ایده‌ آل خود را به روشنی مشخص کنید، اظهار کرد: عدم موفقیت در برنامه‌ ریزی، منجر به شکست برنامه‌ ها می‌ شود. برای روشن نمودن مسیر خود، باید همه چیز را یادداشت کنیم.
وی ادامه داد: خودباوری کلید بهتر شدن است. اگر می‌ خواهیم زندگیمان را تغییر دهیم، تلخ نباشیم، بهتر شدن را بیاموزیم. اگر خودمان را باور نکنیم، افکار و موقعیت‌ های پیش رویمان مهم نخواهند بود. به جای آنکه نقش قربانی را بازی کنیم، خودمان را باور کنیم که موجب عزم، اراده و خلق موقعیت‌ های جدید می‌ شود که به نفع ما خواهند بود. خودباوری عامل حرکت به جلوست.
امانی با اشاره به اینکه بسیاری از مواقع، بزرگترین شکست‌ ها در زندگی به بزرگترین پیشرفت‌ ها منجر می‌ شود، گفت: با این حال، به موانع اجازه ندهیم تا رویاهای ما را از بین ببرند یا ما را از پای در بیاورند. به جای ناامیدی و توجه به نیمه‌ ی خالی لیوان، بر جنبه‌ های مثبت و نیمه پر لیوان تمرکز کنیم.
وی افزود: آگاه بودن شامل آگاهی از افکار، هیجانات، محیط و احساسات گاه و بیگاه ماست. مهمتر از آگاهی، پذیرش آنهاست، باور کنیم که هیچ راه درست یا غلطی در تفکر یا احساس یک لحظه‌ ی خاص وجود ندارد. باید در لحظه حضور داشته باشد، به گذشته یا در مورد رویاهای آینده فکر نکنیم.
امانی اظهار کرد: پاداش دادن به خودمان حتی پس از دستیابی به یک هدف کوچک، ما را با انگیزه نگه می‌ دارد و از خستگی ناشی از تلاش، برای هدایت زندگی در مسیر متفاوت، جلوگیری می‌ کند. پاداش باید متناسب هدف به دست آمده باشد. هر چه هدف بزرگ‌ تر باشد و دستیابی به آن تاثیر مهم‌ تری در زندگی یا اهداف ما داشته باشد، پس پاداش نیز باید به همان نسبت بزرگ باشد.
وی با بیان اینکه هیچ گاه برای تغییر زندگی و بهتر کردن آن دیر نیست. تمام آنچه نیاز داریم، طلب موفقیت است؛ اظهار کرد: همانطور که مسیر تغییر را آغاز می‌ کنیم، آگاه باشیم همه چیز مستلزم زمان است.
وی ادامه داد: همیشه به یاد داشته باشیم که تغییر برای بهتر شدن، یک مقصد نیست، بلکه یک سفر است. همیشه حرکت به ‌سمت جلو را ادامه دهیم و هرگز تسلیم نشویم.

برچسب‌ها : استاد کارن امانی - انگیزه و امید - تحول در زندگی

آمار بازدید       امروز: 200    ديروز: 1045    اين ماه: 12646    تاکنون : 1774412