همراهی دانشگاهیان با فجر:

تیم دانشگاه آزاد اسلامی نور قهرمان مسابقات فوتبال دانشجویان مازندران شد

کد خبر: 637 تاریخ انتشار: 1398/11/20 نویسنده: نبی خلیلی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور مقام نخست مسابقات فوتبال دانشجویان استان مازندران را از آن خود کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، مسابقات فوتبال دانشجویان واحدهای دانشگاه‌ آزاد اسلامی در مازندران به مناسبت ایام‌الله دهه‌فجر و گرامی‌داشت چهلمین روز شهادت سپهبد شهید حاج‌قاسم سلیمانی با حضور چهار تیم در یک گروه به‌صورت دوره‌ای به‌مدت سه‌روز به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر برگزار شد.

در پایان بازی‌ها واحدهای دانشگاه آزاد نور، بابل و قائم‌شهر به‌ترتیب مقام‌های نخست تا سوم این دوره را به خود اختصاص دادند.

به گزارش آنا، عنوان آقای گل  این دوره از مسابقات به جعفر بذری از دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل  رسید.

این رقابت‌ها با حضور چهار تیم و ۸۰ ورزشکار از دانشگاه آزاد اسلامی واحدها بابل، قائم‌شهر، نور و چالوس و سرپرست فنی اردوان کریمی و مسئول کمیته داوران محمد حسین‌زاده در زمین چمن مجتمع ورزشی شهید محمد بلباسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر  برگزار شد.

برچسب‌ها : استان مازندران - دهه فجر - قهرمان مسابقات فوتبال - مسابقات دانشجويان

آمار بازدید       امروز: 149    ديروز: 1045    اين ماه: 12595    تاکنون : 1774361