قدراني و تشکر:

قدرداني مدير شبکه بهداشت و درمان شهرستان از کارمند حوزه دانشجويي فرهنگي واحد نور

کد خبر: 643 تاریخ انتشار: 1398/11/21 نویسنده: نبی خلیلی
دکتر سيد حميد حسيني مدير شبکه بهداشت و درمان شهرستان از سرکار خانم الهام صفاري کارمند حوزه دانشجويي فرهنگي واحد نور قدرداني کرد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دکتر سيد حميد حسيني مدير شبکه بهداشت و درمان شهرستان از سرکار خانم الهام صفاري کارمند حوزه دانشجويي فرهنگي واحد نور از مشارکت فعال و اقدامات موثر و ارزشمند در عرصه آموزش سلامت با اهداي لوح سپاس، قدرداني و تشکر کرد.
در بخشي از متن لوح سپاس آمده است:
"سرکار خانم الهام صفاري
بدينوسيله از مشارکت فعال و اقدامات موثر جنابعالي در عرصه آموزش سلامت تقدير و تشکر بعمل مي آيد. اميد است با استعانت از درگاه حضرت حق و استفاده از تجربيات و توانايي هاي خويش، بيش از پيش در امر و ترويج فرهنگ سلامت موفق و مويد باشيد."

دکتر سيد حميد حسيني
مدير شبکه بهداشت و درمان شهرستان

برچسب‌ها : الهام صفاري - دکتر سيد حميد حسيني - دير شبکه بهداشت و درمان - کارمند واحد نور

آمار بازدید       امروز: 601    ديروز: 1708    اين ماه: 29275    تاکنون : 2049757