حضور پرشور:

حضور دانشگاهیان دانشگاه آزاد نور در راهپیمایی ۲۲ بهمن

کد خبر: 644 تاریخ انتشار: 1398/11/23 نویسنده: نبی خلیلی
دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی و مردم ولایتمدار شهرستان نور در برف و باران، سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را جشن گرفتند.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز از نور، محمد احمدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور ضمن قدردانی از حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، یکی از دستاوردهای پیروزی انقلاب اسلامی را تقویت روحیه خودباوری و اتحاد و همبستگی در سطوح مختلف دانست و افزود: برای دفاع از امنیت و استقلال و پایبندی به نظام جمهوری اسلامی، حضور غرورآفرین و گسترده مردم در راهپیمایی 22 بهمن امری ضروری است.

راهپیمایی بزرگ یوم‌الله ۲۲ بهمن شهرستان نور در چهل‌ویکمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی از ساعت ۱۰ صبح روز سه‌شنبه آغاز شد.

برچسب‌ها : حضور پرشور - راهپیمایی ۲۲ بهمن - شهرستان نور

آمار بازدید       امروز: 164    ديروز: 1045    اين ماه: 12610    تاکنون : 1774376