به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا(س):

مراسم گرامیداشت روز زن و مقام مادر در واحد نور برگزار شد.

کد خبر: 646 تاریخ انتشار: 1398/11/26 نویسنده: محمدرضا اکبری
همزمان با فرا رسیدن سالروز میلاد با سعادت حضرت صدیقه طاهره، فاطمه زهرا (س) با هدف بزرگداشت مقام زن و ترویج الگوهای دینی و اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، با همت معاونت دانشجويي فرهنگي و روابط عمومي و به مناسبت فرخنده ایام ولادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه (س) و گرامیداشت روز زن، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور اقدام به کاری جوان پسندانه و جالب کرد.

رئيس واحد و اعضاي هيات رئيسه واحد نور با حضور در محل کار بانوان با اهدای گل و لوح سپاس از آنان تشکر و روز زن و ولادت بانو فاطمه زهرا(س) را تبریک گفتند و محیطی شاد و خاطره انگيز را فراهم کردند.

برچسب‌ها : روز زن - فاطمه زهرا(س) - واحد نور

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 281    ديروز: 2142    اين ماه: 58531    تاکنون : 2716646