به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا(س):

گرامیداشت روز زن و مقام مادر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

کد خبر: 647 تاریخ انتشار: 1398/11/28 نویسنده: نبی خلیلی
مراسم گرامیداشت روز زن و مقام مادر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا از نور، رئیس دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با تبریک میلاد فرخنده حضرت فاطمه (س) چنین بیان کرد: «ای احمد اگر تو نبودی افلاک را خلق نمی‌کردم و اگر علی نبود تو را خلق نمی‌کردم و اگر فاطمه نبود شما دو نفر را خلق نمی‌کردم.»

محمد احمدي افزود: طبق آمار درصدي، ميزان فعاليت هاي زنان در قبل و بعد از انقلاب نشان مي دهد که بعد از انقلاب ارزش بانوان در جامعه خيلي زياد شده و شرايط مناسبي براي آنان در عرصه هاي اجتماعي و کاري مهيا شده است.

رئيس واحد نور بيان کرد: فلسفه آفرینش زن به عنوان یک انسان، می توان عبودیت و رسیدن به کمال را به عنوان فلسفه وجودی برای او طرح کرد

این مراسم که به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد نور در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزارشد، رئیس واحد، معاون دانشجويي و فرهنگي، کارکنان خواهر این واحد دانشگاهی حضور داشتند.

برچسب‌ها : ارزش والاي زنان - روز زن و مقام مادر - مراسم گراميداشت

آمار بازدید       امروز: 693    ديروز: 1288    اين ماه: 21687    تاکنون : 1816753