دانشگاه برخط؛ آموزش الکترونیک :

برگزاري جلسه ستاد آموزش غیر حضوری (آموزش مجازی)

کد خبر: 654 تاریخ انتشار: 1398/12/17 نویسنده: نبی خلیلی
جلسه ستاد آموزش غیر حضوری (آموزش مجازی) دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور جهت ارائه مطلوب آموزش برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي واحد نور، جلسه ستاد آموزش غیر حضوری (آموزش مجازی) دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور جهت ارائه مطلوب آموزش با حضور محمد احمدی رئیس ستاد، حبیب الله آدرنگ نائب رئیس، محسن جوربندی دبیر، نبی خلیلی مسئول روابط عمومی و علیرضا هاشمی مسئول حراست ستاد در اين واحد دانشگاهي برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور گفت: «در طرح آموزش مجازی استادان باید با توجه به محتوای آموزشی الکترونیکی، بازخورد تکالیف و پیگیری مستمر پیشرفت آموزشی دانشجویان اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.»

محمد احمدي با اشاره به لزوم آموزش الکترونیکی در دانشگاه‌ها پس از شیوع ویروس کرونا در کشور اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند الگوی خوبی برای سایر دانشگاه‌ها در زمینه آموزش الکترونیکی باشد.

وي تأکید کرد: آموزش از راه دور گزینه‌ای مناسب در شرایط بحرانی و اضطرار است تا از اوقات فراغت و فرصت به‌دست‌آمده، استفاده مناسبی صورت بگیرد؛ البته باید نسبت به آن فرهنگ‌سازی انجام شود، دانشجویان ترغیب به مشارکت شده و سازوکار آن ایجاد شود.
برچسب‌ها : ستاد آموزش - غير حضوري - ويروس کرونا

آمار بازدید       امروز: 730    ديروز: 1288    اين ماه: 21724    تاکنون : 1816790