آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور:

راهنمای استفاده از سامانۀ آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

کد خبر: 655 تاریخ انتشار: 1398/12/21
دانشجویان و اساتید گرامی، در این صفحه با روش استفاده از سامانۀ آموزش مجازی دانشگاه و همچنین سایر اطلاعات مرتبط با این موضوع آشنا می شوید.

با توجه به شرایط خاص ایجاد شده ناشی از شیوع ویروس کرونا در کشور و عدم امکان برگزاری فعالیت‌های دانشگاه به صورت حضوری آموزش مجازی در دستور کار بسیاری از دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفته است.

ورود به سایت آموزش مجازی دانشگاه:

دانشجویان گرامی و اساتید محترم جهت دسترسی به سامانه آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور به آدرس http://lms05.iauec.ac.ir/ مراجعه نمایند (روی عکس زیر کلیک کنید)

دانشجوی گرامی، نام کاربری و کلمۀ عبور یکی از سه مورد زیر است:
1 - نام کاربری : شمارۀ دانشجویی / رمز: کد ملی
2 - نام کاربری : کد ملی / رمز : کد ملی
3 - نام کاربری : کد ملی / رمز : شماره موبایل

اساتید گرامی، نام کاربری و کلمۀ عبور یکی از دو مورد زیر است:
1 - نام کاربری : کد ملی / رمز : کد ملی
2 - نام کاربری : کد ملی / رمز : شماره موبایل

نکات مهم:

• بنا بر اعلام مرکز آموزشهای مجازی (واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی) در حال حاضر آموزش فقط به صورت صوتی میباشد، بنابراین برای تدریس و حضور در کلاسهای آموزشی نیاز به دوربین یا وب کم نیست.
  • در صورتی که اساتید محترم نیاز به ارائه فایل آموزشی برای به اشتراک گذاری در هنگام تدریس دارند، در حال حاضر فقط فایل در فرمت PDF و حداکثر با حجم 1 مگابایت برای ارائه قابل قبول میباشد.
  • کلاسها به صورت فیلم ضبط میگردند و بعد از پایان کلاس، از ساعت 20 (8 شب) الی 8 صبح و فقط برای سیستم عامل ویندوز (لپ تاپ یا پی سی) در همان صفحه کلاس، در دسترس هستند.

------------------------------------------------------------

برچسب‌ها : آموزش مجازی - آموزش مجازی دانشگاه آزاد - سایت آموزش مجازی

آمار بازدید       امروز: 818    ديروز: 1288    اين ماه: 21812    تاکنون : 1816878