دانشگاه برخط؛ آموزش الکترونیک - احمدی عنوان کرد:

دانشگاه آزاد اسلامی تهدید کرونا را به فرصتی برای آموزش مجازی تبدیل کرد

کد خبر: 657 تاریخ انتشار: 1398/12/28 نویسنده: نبی خلیلی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرستان نور، اقدامات این واحد دانشگاهی در راستای آموزش مجازی به دانشجویان را تشریح کرد و گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی تهدید کرونا را به فرصتی برای آموزش مجازی تبدیل کرد.»

محمد احمدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در شهرستان نور درباره اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در آموزش غیرحضوری دانشجویان اظهار کرد: «در پی شیوع ویروس کرونا و به‌‌منظور حفظ سلامت دانشگاهیان، سامانه آموزش مجازی در این دانشگاه به بهره‌برداری رسید.»

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند در زمینه آموزش الکترونیکی الگوی کاملی برای سایر دانشگاه‌های کشور باشد و گام های مثبتی در این حوزه بردارد، اظهار کرد: «به‌دلیل شیوع ویروس کرونا فضای برخی از خانه‌ها با اضطراب و استرس همراه است و اگر خانواده‌ها از خانه بیرون نروند و خود را سرگرم کار علمی و فرهنگی کنند، می‌توانند خود را از این نگرانی خارج کنند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور بیان کرد: «در شرایط حساس کنونی کشور که ویروس کرونا شیوع پیدا کرده و منجر به تعطیلی دانشگاه‌ها شده است، سیستم‌های آموزش الکترونیکی نقش برجسته‌ای را در میان تمام کسانی که تمایل به یادگیری دارند، پیدا کرده است. ایجاد فضای شخصی آموزشی هم برای کاربران فراهم شده است تا بتوانند به دور از هرگونه دغدغه‌ای از مزایای آموزش الکترونیکی برخوردار باشند.»

احمدی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی تهدید کرونا را به فرصتی برای آموزش مجازی تبدیل کرد به آنا گفت: «آموزش مجازی که با همت واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شده در ابتدای راه بوده و اشکالات آن کاملاً طبیعی است.»

وی اضافه کرد: «آموزش الکترونیکی در آینده هم مبنایی برای راه‌اندازی کلاس‌های مجازی برای دانشجویانی که فرصت حضور در کلاس را ندارند، محسوب شده و هم به‌عنوان بستری مناسب به‌منظور برگزاری کارگاه‌های مجازی و دستیابی به آموزش و توانمندسازی نیروهای انسانی و راهی برای تحقق درآمدهای غیرشهریه‌ای و در عین حال رسیدگی به امور اداری بدون صرف وقت و هزینه‌های سفر و مأموریت برای کاهش هزینه‌هاست.»

برچسب‌ها : 0 - آموزش مجازی - تهدید کرونا

آمار بازدید       امروز: 929    ديروز: 1288    اين ماه: 21923    تاکنون : 1816989