احمدی در گفتگو با آنا:

خط تولید ماسک در دانشگاه آزاد اسلامی نور راه‌اندازی شد

کد خبر: 658 تاریخ انتشار: 1399/1/24 نویسنده: محمدرضا اکبری
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور گفت: «خط تولید ماسک با هماهنگی ستاد مقابله با ویروس کرونا این شهرستان توسط سپاه پاسداران، بسیج دانشجویی و خیّران راه‌اندازی شد.»

محمد احمدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در نور درباره فعالیت‌ دانشگاه آزاد اسلامی نور در مبارزه با شیوع ویروس کرونا اظهار کرد: «با توجه به امکانات و ظرفیت‌های این دانشگاه، خط تولید ماسک با هماهنگی ستاد مقابله با ویروس کرونا این شهرستان توسط سپاه پاسداران، بسیج دانشجویی و خیّران راه‌اندازی شد.»

وی افزود: «این اقلام برای کاهش آسیب‌های ویروس کرونا، جلوگیری از شیوع این ویروس و حفظ سلامت انسان‌ها توزیع شد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نور عنوان کرد: «این واحد دانشگاهی خدمت به مردم را وظیفه اجتماعی خود می‌داند.»

حسن اسدی دانشجوی جهادگر و عضو شورای فرهنگی بسیج دانشجویی واحد نور نیز در گفتگو با آنا اظهار کرد: «با همت و کمک‌های نقدی و غیرنقدی دانشجویان تاکنون بیش از ۸۰ هزار پک بهداشتی شامل ماسک، دستکش، محلول ضدعفونی، مایع دستشویی، گان، بسته‌های غذایی برای عموم مردم و برای کمک به خانواده‌های کم بضاعت شهرستان نور تهیه و توزیع شده است.»

برچسب‌ها : خط توليد ماسک - سپاه پاسداران - ويروس کرونا

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 157    ديروز: 2142    اين ماه: 58407    تاکنون : 2716522