تفاهم نامه:

امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی نور و سازمان نظام مهندسي کشاورزي و منابع طبيعي استان مازندران

کد خبر: 659 تاریخ انتشار: 1399/2/2 نویسنده: نبی خلیلی
رئيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور از امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی، پژوهشی و آموزشي بین این واحد و سازمان نظام مهندسي کشاورزي و منابع طبيعي استان مازندران خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، محمد احمدی در نشستی با کاوه جعفري خورشيدي رئيس سازمان نظام مهندسي کشاورزي و منابع طبيعي استان مازندران گفت: «ظرفیت واحد نور در حوزه تولیدات علمی، پژوهشی و آموزشي در خدمت پیشرفت و توسعه استان مازندران است.»

رئيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با بیان اینکه این واحد بتواند با امضای این تفاهم نامه به عملیاتی کردن ظرفیت‌های موجود کمک کند، گفت: «امیدوار هستیم که این واحد دانشگاهی بتواند در مدیریت فعالیت‌های استان و شهرستان نقش موثری را ایفا کند.»

وي گفت: هدف از تنظيم و اجراي اين تفاهم نامه ايجاد همکاري بين اين واحد دانشگاهي و سازمان نظام مهندسي کشاورزي و منابع طبيعي در زمينه​هاي علمي، پژوهشي و آموزشي با در نظر گرفتن کليه امکانات و اختيارات طرفين اعم از فني، توليدي، نيروي انساني و اطلاعات، تجربه و تخصص مي باشد.

احمدی با توجه به موضوعات این تفاهم‌نامه گفت: «همکاري در برگزاري دوره ها و کارگاه آموزشي، علمي و پژوهشي کوتاه مدت مجازي و حضوري، همکاري در انجام بازديهاي علمي باتوجه به ظرفيت طرفين، همکاري و مشارکت در حمايت از پروژه​هاي تحقيقاتي با بهره گيري از پتانسيل موجود طرفين، همکاري و مشارکت در برگزاري همايش ها و نمايشگاه​ها، همکاري در استفاده از ظرفيت هاي آزمايشگاهي و پژوهشي دانشگاه، همکاري در استفاده از ظرفيت مرکز رشد دانشگاه و ايجاد واحد فن آور و همکاري در استفاده از ظرفيت سازمان در ايجاد مراکز مهارت آموزي و توان افزائي، مراکز انتقال دانش و تکنولوژي کشاورزي و انجام پروژه ها و طرح هاي تحقيقاتي مشترک و همکاري در برگزاري دوره هاي آمادگي کنکور کارشناسي ارشد و دکتري تخصصي و آزمون هاي مربوط به نظام مهندسي کشاورزي و منابع طبيعي از موضوعات این تفاهم نامه است.»

رئيس واحد نور با بيان اينکه مدت اين تفاهم نامه از تاريخ امضا دو سال است، بيان کرد: «به منظور بررسي پيشرفت همکاري ها و فعاليت هاي انجام شده و نيز هماهنگي و پيگيري موارد توافق شده، جلساتي با حضور نمايندگان طرفين، به طور ماهانه تشکيل و درباره مسائل مربوطه بررسي و تصميم گيري خواهد شد.»

کاوه جعفري خورشیدی رئیس نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان مازندران با بیان اینکه تاکنون ۲۶۰ هزار نفر از فارغ التحصیلان بخش کشاورزی عضو این نظام بوده که از زمان تشکیل تاکنون در ۲۴ مرکز خدمات و پنج شعبه نظام مهندسی مشغول فعالیت هستند افزود: «با ایجاد این تفاهم‌نامه، آینده‌ای درخشان در توسعه بخش کشاورزی خواهیم داشت.»

وی اضافه کرد: «هدف نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کمک به حل مشکلات مردم و پيشرفت استان به روش علمی و مهندسی است.»

جعفري خورشیدی اظهار کرد: «همکاري​هاي مذکور درچارچوب آئين نامه ها و قوانين موجود طرفين و در صورت نياز حسب مورد در قالب قرارداد مستقل انجام خواهد پذيرفت.»

سپس حبيب الله رنجبر مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان گفت: «شهرستان نور با توجه به شرایط اقلیمی و توپوگرافی برای تولید انواع محصولات کشاورزی مناسب بوده، به همين منظور چاره‌ای جز نگاهی ویژه به توسعه پایدار نخواهیم داشت.»

وی افزود: «از جمله فعالیت‌های انجام شده برای توسعه بخش کشاورزی که از سوی نظام مهندسی و با همکاری جهاد کشاورزی انجام شده، جذب سرمایه‌گذاری در تولید گیاهان گلخانه‌ای و صدور مجوز برای ایجاد گلخانه های فوق مدرن است.»

برچسب‌ها : استان مازندران - امضای تفاهم‌نامه همکاری - سازمان نظام مهندسي کشاورزي و منابع طبيعي - کاوه جعفري خورشيدي

آمار بازدید       امروز: 113    ديروز: 1276    اين ماه: 13064    تاکنون : 1902667