حکم مسئوليت:

حکم رئيس سازمان بسيج اساتيد دانشگاهها و مراکز عالي و پژوهشي کشور برای استاد بسيجي واحد نور

کد خبر: 660 تاریخ انتشار: 1399/2/2 نویسنده: نبی خلیلی
مجتبي زارعي رئيس سازمان بسيج اساتيد دانشگاهها و مراکز عالي و پژوهشي کشور و به پيشنهاد مسئول سازمان بسيج اساتيد استان مازندران در حکمی سليمان حليمي جلودار رئیس دفتر فرهنگ اسلامي واحد نور را با حفظ سمت به‌عنوان معاون فرهنگي و اجتماعي سازمان بسيج اساتيد استان مازندران منصوب کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، مجتبي زارعي رئيس سازمان بسيج اساتيد دانشگاه​ها و مراکز عالي و پژوهشي کشور و به پيشنهاد مسئول سازمان بسيج اساتيد استان مازندران در حکمی سليمان حليمي جلودار رئیس دفتر فرهنگ اسلامي واحد نور را با حفظ سمت به‌عنوان معاون فرهنگي و اجتماعي سازمان بسيج اساتيد استان مازندران منصوب کرد.

در بخشی از حکم مجتبي زارعي آمده است: «جناب آقای سليمان حليمي جلودار، به پيشنهاد مسئول سازمان بسيج اساتيد استان مازندران جنابعالی با حفظ سمت به‌عنوان معاون فرهنگي و اجتماعي سازمان بسيج اساتيد استان مازندران منصوب می‌شوید.

با توجه به اصول نوسازي و تحول آفريني هدفمند و انقلابي در شناخت وظايف سازماني، مبنا قرار دادن نگاه مساله محور، اثربخش و جامعه گرايانه در برنامه ها و فعاليت​ها و کاربست تفکر انتقادي و آينده پژوهانه، از الزامات فعاليت هاي اين دوره سازمان بسيج اساتيد مي باشد.

ضروري است جنابعالي و مجموعه همکاران محترم آن معاونت به بهره​مندي از ظرفيت هاي گرانسنگ جامعه علمي و دانشگاهي، زير نظر مسئول سازمان بسيج اساتيد استان مازندران و بر مبناي سند تحول راهبردي سازمان و در جهت تحقق ماموريت هاي محوله حرکت نمائيد.

برچسب‌ها : سازمان بسيج اساتيد دانشگاهها و مراکز عالي و پژوهشي - سليمان حليمي جلودار - مجتبي زارعي - معاون فرهنگي و اجتماعي سازمان بسيج اساتيد استان ما

آمار بازدید       امروز: 66    ديروز: 1276    اين ماه: 13017    تاکنون : 1902620