رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نور عنوان کرد:

برگزاری امتحانات حضوری دانشگاه آزاد اسلامی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی

کد خبر: 669 تاریخ انتشار: 1399/3/25 نویسنده: نبی خلیلی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور گفت: «امتحانات این دانشگاه در روز دوم به‌صورت حضوری و با رعایت همه پروتکل‌های بهداشتی در حال برگزاری است.»

محمد احمدی در حاشیه برگزاری امتحانات پایان‌ترم نیمسال دوم ۹۸-۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در نور اظهار کرد: «با مکانیسم‌هایی که دانشگاه آزاد اسلامی طراحی کرده و با تلاش شبانه‌روزی مسئولان سازمان مرکزی، معاونان علمی و مسئولان امتحانات در واحدهای دانشگاهی، امتحانات روند خوبی دارد.»

وی افزود: «امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در روز دوم به‌صورت حضوری و با رعایت همه پروتکل‌های بهداشتی در حال برگزاری است و دانشجویان از شرایط طرح تعاون آزمون رضایت کامل دارند، سؤالات به‌موقع ارسال می‌شوند و امیدواریم تا پایان امتحانات شرایط خوبی ایجاد شود.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور گفت: «ویروس منحوس کرونا همه محاسبات اجتماعی، اقتصادی و سیاسی جهان را تحت تأثیر قرار داده و ایران هم با وجود اینکه مدیریت خوبی روی این بیماری انجام داد؛ اما مشکلاتی را برای کشور ایجاد کرده است.»

احمدی اضافه کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه آموزش مجازی در مقایسه با دانشگاه‌های دیگر سبقت گرفته و مشکل آموزشی در نیمسال گذشته برای دانشجویان اتفاق نیفتاده و با برنامه‌ریزی‌های خوبی که سازمان مرکزی و دبیرخانه هیئت امنای استان مازندران انجام دادند، شرایط بسیار مناسبی پیش آمده است.»

وی عنوان کرد: «در امتحانات پایان‌ترم نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی برای رفاه حال دانشجویان از طرح تعاون آزمون استفاده شده که در این راستا و به‌منظور جلوگیری از سفرهای بین‌شهری، دانشجویان فاقد منع آموزشی می‌توانند با ثبت‌نام در سایت azmoon۹۹ iau.ac.ir و کسب موافقت از ستاد طرح تعاون آزمون در واحد محل زندگی خود آزمون دهند.»

برچسب‌ها : امتحانات پايان ترم - پروتکل بهداشتي - واحد نور

آمار بازدید       امروز: 942    ديروز: 1805    اين ماه: 64326    تاکنون : 2002848