صبح امروز صورت گرفت:

بازدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران از محل برگزاری امتحانات پایان‌ترم

کد خبر: 671 تاریخ انتشار: 1399/3/31 نویسنده: نبی خلیلی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران به‌صورت سرزده از محل برگزاری امتحانات پایان‌ترم دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی نور بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، حسین کرمانیان صبح امروز به منظور بررسی رعایت پروتکل‌های بهداشتی، استانداردهای آموزشی لازم در برگزاری امتحانات و طرح تعاون به‌ صورت سرزده از محل برگزاری امتحانات پایان‌ترم دانشجویان در ساختمان دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی نور بازدید و با رئیس این واحد دانشگاهی گفتگو کرد.

وی در این بازدید با اشاره به برگزاری امتحانات پایان‌ترم و لزوم آشنایی دانشجویان با مقررات انضباطی افزود: «امتحانات دانشجويان در محيطی سالم برگزار می‌شود، امیدوارم دانشجويان با رعایت مقررات و اتکا به مطالعات و توان علمی خود موفق باشند.»

محمد احمدی رئيس دانشگاه آزاد اسلامی نور نیز با اشاره به اينکه محل امتحانات به‌صورت مداوم گندزدایی و ضدعفونی شده است، اظهار کرد: «تمام نکات بهداشتی مربوط به حضور دانشجويان و مراقبین در محل امتحانات رعایت می‌شود.»

برچسب‌ها : امتحانات واحد نور - پروتکل‌های بهداشتی - حسین کرمانیان - رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 87    ديروز: 1321    اين ماه: 5071    تاکنون : 2233892