رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور عنوان کرد:

برگزاری دوره‌های آموزشی مسئولان فنی کارخانه‌ها و شرکت‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی نور

کد خبر: 672 تاریخ انتشار: 1399/4/1 نویسنده: نبی خلیلی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نور گفت: «دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت و ضمن خدمت مسئولان فنی کارخانه‌ها و شرکت‌ها به‌منظور کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای با استفاده از توان علمی اعضای هیئت علمی این واحد دانشگاهی برگزار می‌شود.»

محمد احمدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در نور درباره صدور موافقت اصولی و مجوز دوره‌های آموزشی ضمن خدمت مسئولان فنی استان مازندران در این واحد دانشگاهی اظهار کرد: «دوره آموزشی در قالب دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت و ضمن خدمت مسئولان فنی کارخانه‌ها و شرکت‌ها با هماهنگی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان مازندران در این واحد دانشگاهی برگزار می‌شود.»

وی افزود: «به‌منظور درآمدزایی و کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه و با بهره‌گیری از توان و ظرفیت علمی اعضای هیئت علمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور دوره آموزشی در قالب دوره‌های آموزشی کوتاه مدت و ضمن خدمت ویژه مسئولان فنی در این واحد دانشگاهی برگزار می‌شود.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور خاطرنشان کرد: «به‌منظور ارتقای سطح توانمندی‌های علمی و عملی مسئولان فنی استان مازندران دوره‌های آموزشی ضمن خدمت، تأمین هماهنگی لازم برای انجام خدمات پشتیبانی(نرم‌افزار، سخت‌افزار و ...)، هزینه اجرای دوره بر عهده این واحد دانشگاهی است.»

احمدی با بیان اینکه نظارت در زمان برگزاری دوره‌ها و ارائه محتوی آموزشی قبل از برگزاری کلاس بر عهده معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان مازندران است، بیان کرد: «ارائه لیست دوره، اجرای ارزشیابی، تنظیم صورتجلسه، ارائه برنامه‌های اجرایی زمان، مکان، مشخصات مدرس و گروه هدف قبل از اجرای دوره توسط این دانشگاه برای صدور مجوز و تأیید گواهینامه الزامی است.»

وی گفت: «طبق رعایت دستورالعمل معاونت غذا و دارو توسط این واحد دانشگاهی و در راستای کیفی‌سازی دوره‌های آموزشی ضمن خدمت از توان و همکاری استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی  واحد نور که در کارگاه «استانداردسازی طرح سؤال» شرکت کرده‌اند، اقدام شده است.»

این مسئول دانشگاهی با بیان اینکه گزارش فعالیت‌های انجام شده دوره‌ها را طی زمان تعیین شده به اداره کل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی استان ارسال خواهیم کرد، افزود: «با توجه به شرایط خاص موجود در مورد خطر انتقال ویروس کرونا در زمان برگزاری کلاس‌ها، تمام نکات بهداشتی و فاصله فیزیکی مربوط به حضور مسئولان فنی کارخانه‌ها و شرکت‌های استان مازندران در این واحد دانشگاهی رعایت می‌شود.»

برچسب‌ها : ارتقای سطح توانمندی‌های علمی و عملی - دوره‌های آموزشی - صدور موافقت اصولی - معاونت غذا و دارو

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 130    ديروز: 1756    اين ماه: 51853    تاکنون : 2131257