با تشییع بر دستان مردم ولایتمدار:

پیکر شهید مدافع حرم در گلزار شهدای شهرستان نور آرام گرفت

کد خبر: 674 تاریخ انتشار: 1399/4/17 نویسنده: نبی خلیلی
پیکر مطهر شهید مدافع حرم علی جمشیدی بر دستان مردم ولایتمدار شهرستان نور تشییع و در گلزار شهدای مسجد جامع این شهر به خاک سپرده شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر شهید مدافع حرم علی جمشیدی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از مقابل ساختمان نیروی مقاومت بسیج سپاه پاسداران تا گلزار شهدای مسجد جامع نور با حضور دانشگاهيان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، نیروهای نظامی و انتظامی، مدیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی و اقشار مختلف مردم این شهرستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید:

۲ شهید گمنام دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی نکا آرام گرفتند

رئيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در حاشيه این مراسم با بيان اينکه در فرهنگ اسلام به‌خصوص تشیع ارزشمندترین و گرانبهاترین حرکت، شهادت است، اظهار کرد: «شهدا، مقاومت و پویایی جامعه را تضمین می‌کنند؛ شهادت که نتیجه سلامت روان، روحیه شجاعت و انتخاب آگاهانه است و مقاومت و پویایی جامعه را به دنبال دارد.»

جامعه‌ مانند شهدا باشند، مشمول رحمت خداوند خواهند بود

محمد احمدی افزود: «هر جامعه‌ای که مانند شهدا باشند، مشمول رحمت و نصرت خداوند خواهند بود و دیگر شکست نخواهند خورد که «ان ینصرکم اللّه فلا غالب لکم؛ اگر خدا یاری‌تان کرد، دیگر کسی بر شما غلبه نمی‌کند.»

به گزارش آنا، شهید علی جمشیدی متولد ۱۵ آبان سال ۱۳۶۹ از شهرستان نور، دارای تحصیلات کاردانی و دانشجوی مقطع کارشناسی و یکی از فعالان فرهنگی منطقه بود که ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ در منطقه خان‌طومان سوریه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

مازندران با تقدیم حدود ۴۰ شهید مدافع حرم بیشترین نقش را در حفاظت از حرم خاندان اهل بیت عصمت و طهارت‌(ع) در سوریه داشته است.

برچسب‌ها : تشييع و خاکسپاري - شهيد علي جمشيدي - مدافع حرم

آمار بازدید       امروز: 476    ديروز: 1708    اين ماه: 29150    تاکنون : 2049632