فوت شده:

درگذشت دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

کد خبر: 679 تاریخ انتشار: 1399/5/19 نویسنده: نبی خلیلی
دانشجوی مهمان مقطع دکتری گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در اثر ابتلا به بیماری کرونا درگذشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور سید محمد وزیری دانشجوی مهمان مقطع دکتری گروه عمران واحد نور به علت ابتلا به بیماری کرونا درگذشت.

کلُّ مَنْ عَلَيْهَا فَانٍ. وَيَبْقَى وَجْهُ رَبِّكَ ذُو الْجَلَالِ وَالْإِكْرَامِ.
 « ضایعه درگذشت دانشجوی فرهيخته، خدمتگزار صدیق عرصه علم ودانش مرحوم "سید محمد وزیری " موجب تاثر و تالم جامعه دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور شد. این مصیبت را از صمیم قلب خدمت خانواده آن مرحوم تسلیت عرض کرده، از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم، آمرزش و غفران الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت می نمائیم.

روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور

برچسب‌ها : دانشجوي واحد نور - سيد محمد وزيري - کرونا

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 100    ديروز: 1756    اين ماه: 51823    تاکنون : 2131227