احمدی در گفتگو با آنا عنوان کرد:

پذیرش دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی نور به ۲ روش سوابق تحصیلی و آزمون

کد خبر: 680 تاریخ انتشار: 1399/5/25 نویسنده: نبی خلیلی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور اظهار کرد: این واحد دانشگاهی به ۲ روش سوابق تحصیلی و آزمون سراسری برای سال تحصیلی جدید دانشجو می‌پذیرد.

محمد احمدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در نور با بیان اینکه برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا سال ۱۴۰۴ هدف و انتخاب دانشجو، پذیرش در دانشگاه آزاد اسلامی باشد و باید برای تحقق آن تلاش کنیم، روش‌های جذب دانشجو در این واحد نور را یادآور شد و بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور به دو روش، سوابق تحصیلی و آزمون سراسری دانشجو می‌پذیرد، به این صورت که در مقطع کاردانی و کارشناسی غیرپزشکی با سوابق تحصیلی و در مقاطع ارشد و دکتری از طریق آزمون سراسری که همزمان با کنکور سراسری برگزار می‌شود، جذب دانشجو داریم.

وی با توجه به بخشنامه جدید دانشگاه مبنی بر تحصیل همزمان در دو رشته افزود: طرح کهاد(دوره‌های فرعی) با برگزاری دوره‌های پودمانی و تک‌درس نیز اجرا می‌شود.

احمدی درباره برنامه‌های واحد نور در مسیر مهارت‌آموزی دانشجویان و تعامل با واحدهای تولیدی و صنعتی به‌منظور آموزش نیروی کار مورد نیاز کشور گفت: سیاست کلی دانشگاه آزاد اسلامی در سال‌های اخیر بر افزایش میزان آموزش مهارت‌های عملی و تأمین نیروی کار ماهر بوده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور ادامه داد: این سیاست به‌صورت پایلوت و با برنامه‌های شاخص در برخی واحدهای دانشگاهی آغاز شده و در صورت موفق بودن و رفع نواقص به‌صورت گسترده در دیگر واحدها اجرایی خواهد شد.

این مسئول اظهار کرد: اعتقاد ما هم این است که به دانشجویان علاقه‌مند آموزش‌های عملی و مهارتی ارائه کنیم تا در بازار کار حرفی برای گفتن داشته باشند. حتی در مدارس سما وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی بازدید از مراکز تولیدی را در برنامه داریم.

برچسب‌ها : جذب دانشجو - روز خبرنگار - سوابق تحصیلی

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 183    ديروز: 1756    اين ماه: 51906    تاکنون : 2131310