احمدی به آنا خبر داد:

دانشگاه آزاد اسلامی نور میزبان بیش از هزار و ۳۰۰ داوطلب آزمون سراسری

کد خبر: 683 تاریخ انتشار: 1399/5/26 نویسنده: نبی خلیلی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور گفت: آزمون سراسری سال ۹۹ شهرستان نور با حضور بیش از هزار و ۳۰۰ داوطلب و به‌مدت چهار روز در این دانشگاه برگزار می‌شود.

محمد احمدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در شهرستان نور اظهار کرد که کنکور سراسری سال ۹۹ شهرستان نور در روزهای ۲۹، ۳۰ ، ۳۱ مرداد و اول شهریور در پنج گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر و زبان‌های‌خارجی با حضور بیش از هزار و ۳۰۰ داوطلب در این دانشگاه  برگزار می‌شود.

این مسئول دانشگاهی افزود: در کنکور امسال مجموعاً تعداد هزار و ۳۹۶ نفر پسر و دختر که در رشته‌های علوم ریاضی و فنی ۱۷۵ نفر(۷۲ نفر زن و ۱۰۳ نفر مرد)، علوم انسانی ۴۰۹ نفر(۲۳۸ نفر زن و ۱۷۱ نفر مرد)، هنر ۸۵ نفر(۷۲ نفر زن و ۱۳ نفر مرد)، علوم تجربی ۵۶۳ نفر(۳۶۷ نفر زن و ۱۹۶ نفر مرد) و زبان‌های خارجی ۱۶۴ نفر(۱۰۶ نفر زن و ۵۸ نفر مرد) در نوبت صبح در چهار روز به رقابت می‌پردازند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با تأکید بر اينکه داوطلبان باید در فضای رقابتی و سالم به سؤالات پاسخ دهند، گفت: کنکور سراسری سال ۹۹ با رعايت دستورالعمل‌های بهداشتی مصوب و با برنامه‌ريزی و همکاری دستگاه‌ها و ادارات مربوط برگزار می‌شود و عوامل برگزاری کنکور نيز باید با رعايت نظم و انضباط با تلاش و همدلی در راستای برگزاری مناسب، سالم و بدون حاشیه کنکور کمک کنند.

وی افزود: فضای کنکور باید به‌دور از هرگونه استرس و اضطراب و همراه با نظم و آرامش باشد تا داوطلبان بتوانند به‌خوبی حاصل تلاش‌های خود را در طول چند سال تحصیلی به دست آورند.

برچسب‌ها : آزمون سراسري - ستورالعمل‌های بهداشتی - فضای رقابتی و سالم

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 155    ديروز: 1756    اين ماه: 51878    تاکنون : 2131282