مصاحبه:

مصاحبه از ناظران مدعو استان مازندران

کد خبر: 690 تاریخ انتشار: 1399/6/26 نویسنده: نبی خلیلی

به گزارش روابط عمومي واحد نور، مصاحبه از ناظران مدعو استان مازندران زیر مجموعه ادارات نظارت و ارزیابی، نظارت آموزشی، بازرسی و رسیدگی به شکایات منطقه سه دانشگاه آزاد اسلامی(گیلان، گلستان و مازندران) برگزار شد.

۲۰ نفر از اعضای مصاحبه شونده در ۴ اداره نظارت آموزشی، نظارت و ارزیابی عملکرد، بازرسی و رسیدگی به شکایات مصاحبه شده اند.

حجت الاسلام شفیعی مدیرکل نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات منطقه 3 دانشگاه آزاد اسلامی در رابطه با استفاده از ظرفیت های انسانی واحدها گفت: با بهره‌گیری از نیروهای متعهد، مجرب و متخصص به صورت تیمی و مستمر، تمامی واحدهای دانشگاهی در استان‌های گيلان، گلستان و مازندران مورد ارزیابی قرار می‌گیرند تا کارآیی و اثربخشی مورد نظر سازمان محقق شود.

برچسب‌ها : حجت الاسلام شفیعی - مدیرکل نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات - منطقه 3 دانشگاه آزاد اسلامی - ناظران مدعو

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 177    ديروز: 1756    اين ماه: 51900    تاکنون : 2131304