با حکم دکتر طهرانچی:

عضو کميته گسترش دانشگاه آزاد اسلامی مازندران منصوب شد

کد خبر: 691 تاریخ انتشار: 1399/6/26 نویسنده: نبی خلیلی
رئيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با حفظ سمت به‌عنوان عضو کميته گسترش دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران منصوب شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئيس دانشگاه آزاد اسلامی به پيشنهاد حسين کرمانيان دبير هيئت امنا و رئيس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در حکمي محمد احمدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نور را با حفظ سمت به‌عنوان عضو کميته گسترش دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران منصوب کرد.

در بخشی از حکم طهرانچی خطاب به نامبرده آمده است: با توجه به لزوم اجرای استانداردها و معيارهای آموزش عالی در هدف‌گذاری و توسعه واحدها و مراکز دانشگاهی و ايجاد رشته/محل‌های جديد و بازمهندسی رشته‌های دانشگاه، اميد است با اتکال به خداوند متعال و بهره‌گيری شايسته از ظرفيت‌ها و توانمندی‌های انسانی و زيرساختی دانشگاه در انجام امور محوله موفق و مؤيد باشيد.

برچسب‌ها : دکتر محمدمهدی طهرانچی - رئيس دانشگاه آزاد اسلامی - عضو کميته گسترش

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 69    ديروز: 1756    اين ماه: 51792    تاکنون : 2131196