وبینار:

وبینار کاربردی فعالیت بدنی در دوران پاندمی کرونا در واحد نور برگزار شد

کد خبر: 693 تاریخ انتشار: 1399/7/2 نویسنده: نبی خلیلی
وبینار کاربردی فعالیت بدنی در دوران پاندمی کرونا در واحد نور برگزار شد

به گزارش روابط عمومی واحد نور، وبینار کاربردی با همکاری باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد نور و با رهنمود های اجرایی برای فعالیت بدنی در دوران پاندمی در نخستین وبینار کاربردی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، توسط علی اکبر مشایخ عضو هیات علمی این واحد‌ برگزار و مورد بحث قرار گرفت.

تا زمانی که واکسن یا داروی قطعی برای بیماری کرونا ساخته نشود، فاصله گذاری اجتماعی و قرنطینه، موثرترین استراتژی مقابله با پاندمی خواهد بود. با این وجود، بی تحرکی ناشی از ماندن در منزل، می تواند باعث تشدید عوارض روانشناختی قرنطینه و تشدید بیماری های مزمن نظیر دیابت و فشار خون شود که عامل مشترک برای مرگ بیماران کرونایی خواهد بود.

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد نور

برچسب‌ها : دوران پاندمی - دوران پاندمی - علی اکبر مشایخ - علی اکبر مشایخ - کرونا - کرونا - وبینار - وبینار

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 607    ديروز: 1231    اين ماه: 5617    تاکنون : 2188368