ثبت نام:

ثبت نام ورودي هاي جديد به دو صورت حضوری و غیر حضوری

کد خبر: 697 تاریخ انتشار: 1399/7/27 نویسنده: نبی خلیلی
ثبت نام ورودي هاي جديد و بر اساس سوابق تحصيلي از روز دوشنبه 28 مهرماه آغاز مي شود.

قابل توجه دانشجویان جدیدالورود سال ۱۳۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، به اطلاع میرساند از روز دوشنبه 99/07/28 طبق زمانبندی ذیل می توانید به دو صورت حضوری یا غیر حضوری اقدام به ثبت نام نمایید:

الف: زمان بندی ثبت نام:

ب: ثبت نام حضوری

دانشجویان گرامی، جهت ثبت نام حضوری با در دست داشتن مدارک ذیل به آموزش دانشگاه مراجعه فرمایید.

۱- شناسنامه و کپی از تمام صفحه های آن ۲ سری
۲- کارت ملی به همراه ۲ سری کپی
۳- کارت پایان خدمت برای داوطلبان مرد که خدمت سربازی را انجام داده و یا معافیت دارند به همراه ۲ سری کپی
۴- اصل مدرک پایه تحصیلی (مقطع قبلی تحصیلی) به همراه ۳ سری کپی
۵- عکس ۴×۳ پرسنلی ۶ قطعه

مراحل ثبت نام با رعایت پروتکل بهداشتی در داخل آموزش دانشگاه انجام می شود و تمامی مراحل و راهنمايی لازم در حوزه ثبت نام  انجام خواهد گرفت.

داوطلبان محترم حتما مدارک مذکور را به صورت دقیق آماده نمایید تا در کار تاخیر ایجاد نشود.

🔹ضمنا رعایت پروتکل های بهداشتی الزامی است.

ج: سيستم پذيرش غيرحضوري

در این روش بر اساس دستورالعمل پذيرش غيرحضوري قبول‌شدگان دانشگاه آزاد اسلامی، ابتدا پذیرفته‌شده از طریق لینک http://edu.iau.ac.ir وارد پورتال اطلاع‌رسانی سیستم آموزش دانشگاه آزاد اسلامی (آموزشیار) می‌شود. از طریق این پورتال پذیرفته‌شده علاوه بر ورود به سامانه آموزشیار؛ می‌تواند کلیه فرم‌های لازم جهت تکمیل و الصاق را نیر دانلود نموده و با استفاده از راهنمای پذیرش زیر مراحل ثبت نام را انجام دهد:

لینکهای مورد نیاز:

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور - سوابق تحصيلي - ورودي جديد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 181    ديروز: 1444    اين ماه: 6609    تاکنون : 2235430